2777
2789
عنوان

یه نصیحت

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 19 پست
یاد خودم افتادم که همین جوری بودم اما اون زمان فک میکردم اگر کسی اهل این چیزا بود تا سرحد مرگ کتک می ...

الان این چیزا کاملا عادیه و من حتی تا حالا نزدیکشون نشدم چون فقط خواستم خانوادمو شاد نگه دارم

اما تا حالا شده که اوناهم منو شاد کنن؟ یا فقط به چشم یه زیاده خواه بهم نگاه میکنن ؟

منم فکر تو رو داشتم ولی دیدم دارم تبدیل به اون ادم افسرده ای میشم که خاضر نیست از خونه بره بیرون

این فکر و باور شماست.

من نمیگم هرچی گفتن بگو چشم آب میخوری ازشون اجازه بگیر،بالاخره آدم باید در زمینه هایی مستقل باشه

اما اینکه بخایم نادیده بگیریم خیلی چیزا رو و فقط خودمونو در نظر بگیریم به نظرم درست نیست.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان این چیزا کاملا عادیه و من حتی تا حالا نزدیکشون نشدم چون فقط خواستم خانوادمو شاد نگه دارماما تا ...

عزیزم وقتی پدر و مادر شدی می فهمی که چقدر فکر آدمها تغییر می‌کنه تو بزرگسالی . من خودم وقتی دخترم از دوستاش که دوست پسر دارند میگه همیشه میگم چه خوب که تو درگیر این حواشی نیستی بابت اینکه بطور غیر بهش گفته باشم که این کار رو دوست ندارم. ولی واقعا گاهی والدین اینقدر درگیر مسایل خودشون و خانواده و اقتصاد و همه چی میشند که یه سری چیزهای اینجوری رو فراموش میکنن ولی آفرین به شما که وسوسه نشدی . 

اخه واقعا آدم باید انصاف داشته باشه،واقعا اوضاع جامعه خیلی بده کار کردن و پول دراوردن سخت شده خیلی،ب ...

بله درسته

خدا خیرشون بده⚘

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...