2777
2789
ناخاسته بود یا خودتون خاستین بچه اول با دومی کنار اومد من پسرم ۱۴ماهشه من باردار شدم میذونم چ روزای وحشتناکی در انتظارمه کاش همون اول سقط کرده بودم😭😭میشه ده هفته رو سقط کرد؟؟؟

تو اینجا ک چشم منتطر بچه هست چرامیپرسی؟

هر کاری میخای بکنی بکن ولی باید بری دکتر ن اینجا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا به کشتن بچت فکر میکنی؟ مگه اینی که تو دلته با اون یکی چه فرقی داره؟ 

باید قبلش درست حسابی پیشگیری میکردی الانم دیگه زندگی رو سخت نگیر و سعی کن بیشتر از همسرت کمک بگیری

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولش سخته ولی ۳سالگی باهم همبازی میشن

خداروشکر کن و دیگه جلوگیری سفت و سخت کن اگه نمیخوای

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

منم داداشم همینجوری بودیم 

حدود یکی دو سالم بود داداشم ناخواسته شد 

دکتر گفت عب نداره به دنیا بیار باهم بزرگ شن 

الان تقریباً هم سن حساب میشیم دیگه 😂🤦🏻‍♀️

هنوزم دعوا می‌کنیم باهم 

ولی من خودمم اون زمان بچه بودم اما داداشم که به دنیا اومد همه به اون رسیدگی کردن ی جورایی من پشت دست موندم یکم 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یادته اون روزا رو 😐😐😶قاعدتا نباید یادت باشه

مامانم برام تعریف کرد بعدا که بزرگ شدم 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

مامانم برام تعریف کرد بعدا که بزرگ شدم

اهان 😂😂

مثلا فکر کردم خودت یادته 

بچه دوساله که داداششو از بیمارستان اوردن و دارن به اون رسیدگی میکنن و بغلش میکنن و شما شیشه شیرتو خودت اماده کردی و داری میخوری 😂

اهان 😂😂مثلا فکر کردم خودت یادته بچه دوساله که داداششو از بیمارستان اوردن و دارن به اون رسیدگی میکن ...

واییییییییییییییییییی دهنت سرویس خخخخخخ🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

تا اون موقع که نی نی به دنیا بیاد بچه ت بزرگتر میشه  غصه نخور !! شوهرت مادرت خانوادت کمکت میکنن !!!

ولی باز ببین خودت میتونی از عهده ش بر بیایی

هیچکس جای شما نیست هیچکس نمیتونه شمارو درک کنه 

ما نمیدونیم شما چه مشکلاتی داری 

بالاخره بچه داری اعصاب و روحیه قوی میخواد امادگی میخواد

منم داداشم همینجوری بودیم حدود یکی دو سالم بود داداشم ناخواسته شد دکتر گفت عب نداره به دنیا بیار باه ...

بچه های من دو سال اختلاف دارن

وقتی دخترم ب دنیا اومد خب توجه بهش زیاد بود اما مثلا پسرمم درگیر میکردم میگفتم عه جیش زد بیا کمکم مای بیبیشو عوض کنیم 

میرفت برام وسایلو میاورد و میرفت

یا گریه میکرد میگفتم دوس داره تو باهاش بازی کنی و ازشون فیلم میگرفتم الان میبینن انقد ذوق میکنن

البته دعواهاشون بماند🥴🥴