2777
2789
عنوان

لطفا اونایی ک بچه شیر ب شیر داشتن با با اخلاق دوسال زندگیشون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 20 پست
خدا شاهده اینجوری فکر کردم که خودت خودکفا بودی خخخ

خخخخ کاشکی از همون سن خودکفا بودم برای خودم 🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچه های من دو سال اختلاف دارنوقتی دخترم ب دنیا اومد خب توجه بهش زیاد بود اما مثلا پسرمم درگیر میکردم ...

نه ما اینجوری ملایم نبودیم 😂 ولی خوب بزرگشون کردی 

سر هر چیزی منو کتک می‌زدن 🤦🏻‍♀️

بعد مامانم الان که بزرگ شدم بهم گفت خودش 

گفت تو اون موقع ها خودتم بچه ی کوچیک بودیا ولی انگار پیش چشم ما بزرگ بودی چون داداشم کوچکتر بود واسه همین توجه آنچنانیی که به داداشم میشد به من زیاد نمیشد 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما اینجوری ملایم نبودیم 😂 ولی خوب بزرگشون کردی سر هر چیزی منو کتک می‌زدن 🤦🏻‍♀️بعد مامانم الان ...

آره بخدا بچه دوم میاد انگار اولی خیلی بزرگ شده😂

دعوا ک همجا هست الانم دارن همو تیکه پاره میکنن من رو تخت تو اتاقمم😆😆

آره بخدا بچه دوم میاد انگار اولی خیلی بزرگ شده😂دعوا ک همجا هست الانم دارن همو تیکه پاره میکنن من رو ...

آره مام همینجوری بودیم 😂

مامانم دیگه کلا بیخیال ما شده براش مهم نیست😂😂می‌زنیم هم دیگه رو تیکه پاره میکنیم کسیم دخالت نمیکنه 

از ی لحاظم خیلی خوبه باهم بزرگ میشن هوای همو دارن 

ولی چون هم سن  حساب میشن دیگه ، احتمالأ حرف بچه ی بزرگترو گوش نمیده اون کوچیکه مثل ما 🤦🏻‍♀️😂

آره مام همینجوری بودیم 😂مامانم دیگه کلا بیخیال ما شده براش مهم نیست😂😂می‌زنیم هم دیگه رو تیکه پاره ...

اره اینا البته کوچیکن

بزرگه ۶ کوچیکه ۴

سر هر چیزی دعوا دارن ولی دوستای خوبیم هستن😂

خوش باشید همیشه

اره اینا البته کوچیکنبزرگه ۶ کوچیکه ۴سر هر چیزی دعوا دارن ولی دوستای خوبیم هستن😂خوش باشید همیشه

من 19 

داداشم 17🤦🏻‍♀️😂

ممنون گلم همچین ❤️🌱

انشالا خدا شمارو برای بچه هاتون و بچه هاتون رو برای شما حفظ کنه ، موفقیتشونو ببینید 🌷