2777
2789
عنوان

شما ار رل تون پول میگیرید

2095 بازدید | 121 پست

دوستان من چند ساله با رلم این هفته دیگ‌قراره بریم حلقه بگیریم‌کلن‌جدی طوری بعد من تو این سال ها هیچ وقت ازش چیزی نخاستم بگیره برام ۳ الی ۴ بار برام پول زد برام اونم من نخاستم همیشه برام شارژ میزد دیگ خیلی وقته نمیزنه من همیشه عزت نفس داشتم بنظرم زشت بوده پول بگیرم خلاصه گاهی هدیه کوچیک نه قیمتی برام میگیره بعد خیلی اوقات مثلن میگ برو فلان کار کن من پول بزنم بعد من خجالت میکشم بگم انقدر پول بزن خودش نمیزنه میگه بهم بگو من غرور دارم 

ابجیم دو الی ۳ ماه با یکی دوسته خرجش میکنه ماهانه هفتگی خرجش میزنه براش کلی لباس اینا گرفته براش پول ب مقدار زیاد براش میزنع 

بنظرتون کدوم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتتو واسش میزاری بهش اهمیت میدی توجه می‌کنی وظیفشه خرجتو بده 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

یادمه تو دوران مجردیم با یکی دوست بودم هفت ماه

بابام تازه فوت شده بود خیلی افسرده بودم ،خیر ندیده بزور گفت باید به خانوادت بگی من میخوامت ،نکو سرکارم گذاشته

بابت پول بنزینم از من پول میخواست ،بایت پول ادامس حتی

در سورتی که من خودم دانشجو بودم و مامانم پول تو جیبی بهم میداد

انتر خان

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

رل که ندارم ولی منم غرورم اجازه نمیده از کسی پول بگیرم اونم ی پسر غریبه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

از قدیم گفتن زنی که خرج داره ارج داره عزیزم بگیر ازش بزار بدونه به زن چجوری باید خرج کنه درسته ارزش ادما با پول نیست ولی تاثیر داره فردا روزی یه چیز ازش نخوای میگه تو حد و ارزش خودتو واسم نشون دادی ارزشت همینقدره اونوقت واسه یه چیز ساده باید منتشو بکشی

وای برو تاپیک دوس پسرمو بخون مشکل منم همینهههه یکم فرق داریم فقطابجیت کار درستی میکنه ازش بپرس چطور ...

ابجیم تجربه بیستر داره بعد بع چسره هم ربط داره مثلن بهش میگ میخام لباسی بگیرم ۱۵ ملیون سریع براش میزنه