2777
2789
عنوان

شما ار رل تون پول میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 121 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت کار درستی می کنه

شما خواهر بزرگه هستی؟

فکر می کنم در کودکی احساس لیاقت و ارزشمندی شما آسیب دیده، کتابا و دوره های مربوط به عزت نفس رو بخون تا راحتتر بتونی درخواست کنی وگرنه بعد ازدواج برای پول اصلاح صورتتم باید التماس کنی

من با همسرم چهارسال ونیم دوست بودم شاغلم بودم و هستم ولی از ماه ششم دوستیمون کل مخارجمو به عهده گرفت و هروقت هم میفهمید قصد خرید یا انجام فلان چیز یا کاری رو دارم خودش شماره کارتمو داشت برام میزد چون خودش دوست داشت من هیچوقت نخواستم 

میگفت مردا یکی رو با جون و دل دوست داشته باشن عاشق اینن براش هزینه کنن قدرتشونو اینجوری نشون میدن الانم که عقدیم خداروشکر دست و دلبازتر هم شده

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

بنظرم این سلیقه ایه من خودم دوست ندارم تا وقتی مثلا نامزد باشیم و.. پولی بگیرم از پارتنرم چون خودمم شاغلم حتی هرجا بریم هم دوست دارم نصف نصف باشه 

چون اگر یه وقت بهم بخوره حس عذاب وجدان میگیرم 

من انتظار ندارم اون خرجم بده از طرفی اونم باید انتظار های دیگ از من داشته باشه..

از قدیم گفتن زنی که خرج داره ارج داره عزیزم بگیر ازش بزار بدونه به زن چجوری باید خرج کنه درسته ارزش ...

اره واقعن مرد باید خرج کنه الان میبینم پولش برا بقیه خرج میکنه‌کادو میخره برا بقیه ولی چون من از اول غرور داشتم نگفتم دیگ اهمیت نمیده

به نظرم اگه رابطتون جدی هست و در شرف ازدواجید پول بگیر که عادت کنه از الان ولی نه اینکه هر دقیقه پول بخوای مثلا گاهی میخوای لباس بگیری دو بارشو از اون پول بگیر بار سوم با پول خودت بخر و همین چرخه رو ادامه بده 

دومی‌ک قطعا اشتباهه اصلا ارزش ادم میاد پایین‌وحس بدی میگیرم من ازاین دخترا وروابط

من ۴سال دوست بودم هیچوقت ازش درخواست‌همچین‌چیزی‌نکردم‌هروقت‌ زد سریع برگردوندم

فقط هدایارو‌قبول میکردم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
من با همسرم چهارسال ونیم دوست بودم شاغلم بودم و هستم ولی از ماه ششم دوستیمون کل مخارجمو به عهده گرفت ...

منم دوست دارم خودش انجام بده رل خواهرمم اینطور

ولی رل من اینطوره میگم میخام برم بازار میگ اگ‌پول خاستی پیام بده در مغازهچیزی خاستی بگیری پیام بده برات بزنم 

یا مثلن‌میگم میخام کراتین کنم میگ برو میگم پول ندارم میگ خب برو بکن بعد ک انجام دادی زنگ بزن من‌پول بزنم برات