2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی ترسناک دیدن

238 بازدید | 31 پست

ترسناک نبود خیلی ولی یه طور وحشتناکی از خواب پریدم و بعدش کل بدنم داشت میلرزید ۷وابن اینطوری بود که تو حیاط خونه مانانبزرگم اینا بودیم بعد یهو داییم اومد تو گفت که یه چیزی میگم نترسین فلانی به دنیا اومده

بعد حالا این فلانی یه پیرمرده اس که چند سال پیشا مرده بود

انقدر بد از خواب بیدارشدم که هنوز نصف بدنم سره

عادیه

برمیگرده به اتفاقات گذشته یا حال و روزمره

گاهی هم از ناخودآگاه

حال خودتو بد نکن ریلکس باش💚✨

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر با اجازه شما🙏🏻

🔥 زومبا آنلاین و رایگان!

ورزش دوست داشتنی و اثر بخش در تلگرام!

برای اطلاعات بیشتر بیاید تاپیک آخرم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

«خبر تولد یک مرده» مطرح است 

تعبیر این خواب می‌تواند چند جنبه داشته باشد:

1. بازگشت یا احیا

مرده در خواب که دوباره متولد می‌شود، نماد بازگشت چیزی است که فکر می‌کردید تمام شده یا از دست رفته.

ممکن است موضوعی در زندگی‌تان یا خانواده‌تان که مرده یا فراموش شده بود، دوباره به جریان بیفتد.

2. تغییر غیرمنتظره

تولد دوباره یک فرد مرده می‌تواند به معنای تغییر غیرمنتظره یا معجزه‌آسا در زندگی باشد، شاید خبری عجیب یا اتفاقی که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.

3. پیام ناخودآگاه

گاهی خواب‌های این‌چنینی نماد احساس نیاز به حل مسائل قدیمی، یا به یاد آوردن خاطرات و ارزش‌های گذشته‌اند.

دایی شما که خبر می‌دهد، ممکن است نشان دهد این تغییر یا بازگشت به شما یا خانواده مربوط است.

به طور خلاصه: این خواب معمولاً نماد آغاز دوباره، بازگشت چیزی که فکر می‌شد از دست رفته، یا خبری غیرمنتظره است.

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

خواب برگشت یه مرده به دنیا؟عجیب بذار بزنم چت جی پی تی ببینم چی میگ

وای توام همه چیو به چت جی بی تی میگی؟ 😂😂😂

یعنی دیگه باید برم خواستگاریش 🤣

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ایران من ❤️ ، آذربایجان قیزی 🤘

منم خواب دیدم دارم از خیابون زد میشم همه چی خیلی کند شده بود تو ذهنم اصن حواسم ب ماشین  و‌موتورا نبود

انگار مغزم و و گذاشته بودن رو دور کند خیلی یواش یواش بود خوابم

ی طوری شدم نتونستم بخوابم هنوز

شاید یه بچه قرارها از خون خودش بدنیا بیاد شایدم روحش رفته تو یه کالبد دیگه ولی این قضیه که روح برمیگ ...

نمیدونم ولی این پیرمرده رو من هیچوقت ندیدم فقط میدونستم همچین کسی یکی از آشناهای دورمونه

«خبر تولد یک مرده» مطرح است تعبیر این خواب می‌تواند چند جنبه داشته باشد:1. بازگشت یا احیامرده در خوا ...

چه خواب خوبی دیده پس اسی😗

💕امام رضا عاشقتم همیشه پناهم بودی توی همه ی سختی ها و مشکلات کمکم کردی 💞🌷🌷🖤 امام رضا کمکم کن