2777
2789
عنوان

بچه ها بیان کمکم تو بد شرایطیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 129 پست

خانمها طبق فرهنگ و آداب و رسوم استارتر راهنمایی کنین لطفا

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
دانشگاهم نری کلی هنر و چیزای دیگه هست که بری سراغش . مگه خوشبختی فقط تو ازدواج کردنه ؟

میگم از همه چی محرومم فقط همین گوشی رو دارم......فقط تحت فشارم

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته یه چیزی یه کم عجیبه پدری که میگه دخترش ۱۵ یا ۱۶ سال ازدواج کنه اونوقت براش گوشی خریده اونم هوشمند یه کم عجیبه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
به نظرم باید بری مشاوره چون با این نظریه بخوای ازدواج کنی این دفه هم امکان داره شکست بخوری

فقط به دعاتون احتیاج دارم....هیچی از عید دیدنی ها نفهمیدم.....مهران میگه شش ماه دیگه عقد میکنیم ولی من از بابا میترسم میتونم تو این شش ماه میتونم باهاش بیشتر اشنا بشم ولی اگه بابام بفهمه سرمو بریده

اشتباه من وخیلیهارونکن....شهرغربت وفرهنگ متفاوت،داغون وپیرت میکنه.....هیچ مردی ارزش نداره که بخاطرش ...

شمااز کجایی؟؟؟ به کجا عروس شدی؟؟؟

میخام صادقانه  راهنماییها کنم هم به خواسنگار ات و هم خانوادت اعلام کن تا حداقل 25سالگی قصد ازدو ...

عزیزم من همه چیم زود بود دوهفته زودتر بدنیا اومدم یه سال زودتر مدرسه رفتم ۱۵ سالم بود دیپلم گرفتم کنکور بزور دادم ولی بابام حتی حاظر نسد بره نتایج شو بگیره ....کاشکی یکم درکم کنی بخدا دارم دیوونه میشم اگه بگم ۲۵ سالگی ازدواج کنم که بابام بهم میگه بمیر تا بپوسی اینجوره رفتارش با اینکه سنش فقط۴۳ سالشه

روی این روابط زودگذر ب هیچ وجه حساب باز نکن 

نمیدونم واقعا ساده لوحم واحمق....سر دو روز کل زندگیمو واسش گفتم

به نظر منم بی خیالش شو،خواهر شوهرم یه بار ازدواج کردبایکی هم دوست بود از شوهرش که طلاق گرفت بادوست پسرش ازدواج کرد8سال هم باهم دوست بودن ولی الان که باهم ازدواج کردن همش بهش سرکوفت میزنه میگه ازش خسته شدم، تو هم خوب فکراتو بکن که بعد پشیمون نشی

عشق من پسرام،،،،،خدایا شکرت   
هرگز ازدواج نکن پشیمون میشی..راه دور..سن فوق العاده کم شما..جای مادرت بودم میدونستم چیکارت کنم...خخخ ...

مامانم حرف حرف بابامه

واسه هدفت بجنگ با همه وجود، تسلیم اطرافیانت نشو. 

یک هدفی بذار برای زندگیت، یک چیزی که با همه وجود حاضری براش تلاش کنی و بگو هدفم اینه، مثلا دانشگاه رفتن. از یک نفر کمک بگیر تو فامیل و آشنایانتون که کمکت کنه پدرت رو راضی کنی. یک پدربزرگ، مادربزرگ، عمو، عمه بالاخره یک نفر رو خدا سر راهت میذاره که حمایتت کنه.‌ تلاش کن برای زندگی بهتر خدا تنهات نمیذاره. اما اگه تسلیم بشی از الآن آخرش معلومه که چی میشه.

یا رَب نظر تو برنگردد ...
میگم از همه چی محرومم فقط همین گوشی رو دارم......فقط تحت فشارم

کلا نظرت خانوادت اینه که دختر باید بشینه خونه تا شوهرش بدن ؟

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ولی خانوادم میگن باید ازدواج کنی.....بخدا دارم دیوونه میشم از اومدنخاستگار وحشت دارم همیشه بعد خاستگ ...

ببخشید ی سوال.شما دقیقا تویه کدوم روستا زندگی میکنید که خانوادتون تویه سن 12 سالگی شوهرت دادن و الانم تویه 17سالگی مجبورت میکنن ازدواج کنی.اگر همچین چیزی که تعریف میکنی از زندگیت درست باشه نگران نباش چون خونوادت فقط و فقط میخوان تورو از سرشون وا کنن و شوهرت بدن و ی نون خور اضافی رو از خونشون کم کنن وگرنه هیچ پدر و مادری راضی نیست بچه ی 12 سالشو شوهر بده.بعدم مطمئن باش اون پسر حتی نمیتونه شلوار خودشو درست بکشه بالا چه برسه به اینکه الان به کسی تعهد بده و زندگیشو باهات شروع کنه.شما چیزی به نام درس و زندگی درست تویه محل زندگیتون مفهومی داره؟مگه میشه همچین چیزی .بعدشم هر کسی که باهاتون دوست میشه که خواستگار محسوب نمیشه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تقریبا اره  دختر عموهام زود ازدواج کردن....بابامم وقتی خاستگار میاد میره من میگم نه میگه سنت با ...

پدرت اصلا براش مهم نیست که طرفت کی باشه پس شوهرت بده آره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....