2777
2789
عنوان

بچه ها بیان کمکم تو بد شرایطیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 129 پست
ما نگفتیم دور از جون شما نمیفهمی . میگم که سنت اونقدری نیست که بدونی دقیقا از زندگی چی میخوای . این ...

نه من ناراحت نشدم......ولی خانوادم تحت فشارم گزاستن

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......
نه تو شهر زندگی میکنیم.......ولی بابام نمیدونم چرا اخلاقش اینجوریه میگه من دوس ندارم بری دانشگاه واس ...

دانشگاهم نری کلی هنر و چیزای دیگه هست که بری سراغش . مگه خوشبختی فقط تو ازدواج کردنه ؟

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف و ندیده داری انتخاب میکنی خونوادتم که میگی گفتن باید به زور شوهر کنی تو دوازده سالگی هم یه بار ن ...

مشکل منم همینه بابام رو اعصابمه

چه میدونم.....همه زندگیشو گفته

اشتباه من وخیلیهارونکن....شهرغربت وفرهنگ متفاوت،داغون وپیرت میکنه.....هیچ مردی ارزش نداره که بخاطرش ازخانوادت وشهرت دورشی....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
یعنی خونوادت اصرار دارن؟ تو دور و بریاتون رسمه زود ازدواج می کنن؟  تو محیط خونه معذبی؟

تقریبا اره  دختر عموهام زود ازدواج کردن....بابامم وقتی خاستگار میاد میره من میگم نه میگه سنت بالاست دیگم واست کسی نمیاد از روحرفاش معلومه میخوان عروسم کنن همش روم سختگیری داره تا من تن به ازدواج بدم

میخام صادقانه  راهنماییها کنم هم به خواسنگار ات و هم خانوادت اعلام کن تا حداقل 25سالگی قصد ازدواج نداری!

شما مگه درس و مدرسه نداری!مگه کنکور نداری!

بابا فکرت رو ازاد کن بزار طعم زندگی رو بچشی!بزار از دنیا و زیبایی هاش بدون هیچ دغدغه ای لذت ببری!

سعی کن برا خودت سرگرمی های بهتری پیدا کنی!خیلی چیزای بیشتری هست که بهای بهش فک کنی الان!

شما الان اصلا به ازدواج و دوست فکرم نکن!

یه سری به این تایپکهای  خانمای متاهل بزن!

بازم خود دانی ولی هنوز زو ده برات که بخوای مسؤلیت به این بزرگی عهده دار بشی!

برو از فرصتی که فقط بک بار داری لذت ببر،جوانی،شادابی،آزادی...

وا خوب بگو نمیخوام هنوز زوده مگه از رو اجبار هم میشه ازدواج کرد

عزیزم شما مه تو خونه مانیستی بخدا اسید معدم زده بالا دکتر رفتممیگه همش مال استرسه.....الهی من بمیرم تا راحت بشم

هرچند که تاپیکت قابل باور نیست 

ولی اگه راست هم باشه با توجه به سنت و شکست گذشتت باید انتخاب بهتری داشته باشی شما داری خودت از چاه درمیاری میندازی تووچاله 

۵روز برای تصمیم مهمی برای ازدواج حتی اگه طرف حضوری هم بود کافی نیست چه برسه به اینکه مجازیه

یک کلام بگو الان دوست ندارم ازدواج کنم .

کی به حرف من گوس میده...بخدا بیستر وقتا ارزو مرگ میکنم....حتی خودمو خاستم بکشم فقط بخادر اشک های مامانم اینکارو نکردم چون واسه جداشدنم خیلی غصه خورد