2777
2789
عنوان

برنجـــمو پری روز پخــــتم

92 بازدید | 13 پست

برا مهمون بود زیاد شد 

همچنان یخچاله

خورشتشو دادم کسی 

نخاس برنجه رو

الان خراب شده ینی؟؟؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

نه 

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا به دوروز که خراب نمیشه

نای ندارم بلن شم 

گفتم گرمش کنم با چن تیکه مرغ

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

نای ندارم بلن شم گفتم گرمش کنم با چن تیکه مرغ

خوب میکنی عزیزم بخور هیچی نمیشه من برنج رو تا ۴،۵ روز هم بمونه میخورم تاحالا اتفقی نیفتاده

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خوب میکنی عزیزم بخور هیچی نمیشه من برنج رو تا ۴،۵ روز هم بمونه میخورم تاحالا اتفقی نیفتاده

من میریختم دور 

فک کن 

ی قابلمه بزرگ

خدا ببخشه خیلی اصراف میکنم البته بلدم نیسم انچنان

البته تا زیاده شوهرم نمخوره کم بپزم اشتهای اڗدها داره ازشانس من

من میریختم دور فک کن ی قابلمه بزرگخدا ببخشه خیلی اصراف میکنم البته بلدم نیسم انچنانالبته تا زیاده شو ...

عزیزم ان شالله خدا از سر تقصیرات هممون بگذره ،حتما تازه عروسی کم کم یاد میگیری ،ولی در کل اسراف برکت رو از زندگی میبره 

عزیزم ان شالله خدا از سر تقصیرات هممون بگذره ،حتما تازه عروسی کم کم یاد میگیری ،ولی در کل اسراف برکت ...

اره یجورای نابلدم و اول زندگی.

باور کن ده تیکه گوشت بزرگو پری روز ریختم دور .قیمه بود.

خیلی میترسم روزی حسرتشو بخورم خدایی نکرده

مادرم برعکس من خخخخیلی اهل قناعت حساس ب اسراف خیلیم زندگی جمـکنه

اره یجورای نابلدم و اول زندگی.باور کن ده تیکه گوشت بزرگو پری روز ریختم دور .قیمه بود.خیلی میترسم روز ...

عزیزم ،اشکال نداره ان شالله کم کم پیمونه میاد دستت ،اگرم یوقت غذا زیاد میشه فریز کن بعدا یه بار حال نداری یا بیرون میری میای خونه همون رووداغ کنید بخورید اسرافم نیمشه 

عزیزم ،اشکال نداره ان شالله کم کم پیمونه میاد دستت ،اگرم یوقت غذا زیاد میشه فریز کن بعدا یه بار حال ...

اره خورشت میمونه فریز؟؟؟

ان شالله همیشه خوشبخت و پرروزی باشید عاقبتتون به خیر باشه ان شالله🥰

فدات مهربونم

انشالله شمام عاقبت بخیرشی