2777
2789
عنوان

می‌گفت ما هم دوست داریم همه چی به خدا بسپاریم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 25 پست

خدای احکامی بله قبول دارم واقعا وجود نداره ولی خدای جوشن کبیر خدایی که ما خودمونو به خاطر عشق اون دوست داریم و محافظت می‌کنیم،  وجود داره

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
مگه خود تو چیزی جز روح خدا هستی؟

توجه کنی هر دوره انسانها از قوه تخیل خودشان خدا برتر ساختن 

از زئوس و ژوپیتر و رئد و کمکشانم دیگر خدایان 

تا الانم خدا یکتا و دیگران خدایان هم با همان سمت و حفظ سمت شدن فرشتگان ...

تا شرق آسیا که اعتقادات ماورائی خاص خودشان را ساختن 

انسان برای گول زدن خودش خدا را میسازد با روش های مختلف 

هیچ خدایی وجود ندارد 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه اینجاست که شاید حل شدن مشکلات و مسائل راهش چیزی جز گریه زاری و التماس و اینا باشه ، منکر وجود یه قدرت بی انتها و مطلق نمیشه شد با اینهمه نظمی که در وجود کهکشان و زیردریا و موجودات و گیاهان و کلا افریده هاست (بیگ بنگ و بقیه نظریه ها هنوز اثبات کامل نشدن) مشکلات بخشیش مقصرش خود انسانه بخشیش هم شاید ربطی به خواهش تمنا نداشته باشه و ماهابلد نیستیم نمیدونم ...ولی خدارو نمیشه منکر شد عقلانی نیست !!!!

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
توجه کنی هر دوره انسانها از قوه تخیل خودشان خدا برتر ساختن از زئوس و ژوپیتر و رئد و کمکشانم دیگر خدا ...

یک سوال. قوه تخیل از کجا اومده؟

توجه کنی هر دوره انسانها از قوه تخیل خودشان خدا برتر ساختن از زئوس و ژوپیتر و رئد و کمکشانم دیگر خدا ...

بعد ما اصلا چجوری و چرا میخوایم خودمونو گول بزنیم؟

از نظر من کلمه خدا بزرگترین دروغی بود که انسان ها در طول تاریخ ساختن برای گول زدن خودشان انسان ها هم ...

خداوند درجایگاه قضاوت نیس این که تواسیر ذهنت هستی همه چیزرا در زشت و خوبی میبینی تقصیر خودته ازذهنت فاصله بگیر خدارو زیر سوال نبر 

اصلا خدا برای همین مارو ساخته عقل داده درواقع خداییشو داده شما میری تو زندگیت بدون فکر و اندیشه یهو بایسری هیجانات تر میزنی تو زندگیت تقصیر خدا چیه اون که بهت ابزار حلال مشکلاتتو یعنی همون فکر اندیشه تلاش وکوشش عقل  داده 

قضیه اینجاست که شاید حل شدن مشکلات و مسائل راهش چیزی جز گریه زاری و التماس و اینا باشه ، منکر وجود ی ...

توجه کنی هر دوره انسانها از قوه تخیل خودشان خدا برتر ساختن 

از زئوس و ژوپیتر و رئد و کمکشانم دیگر خدایان 

تا الانم خدا یکتا و دیگران خدایان هم با همان سمت و حفظ سمت شدن فرشتگان ...

تا شرق آسیا که اعتقادات ماورائی خاص خودشان را ساختن 

انسان برای گول زدن خودش خدا را میسازد با روش های مختلف 

هیچ خدایی وجود ندارد انسان این‌قدر در طول تاریخش نیرو برتر را در ذهنش ساخته که الان برای اکثریت آنها قابل باور نیست نیروی برتر وجود نداره.. وجود ما اتفاقی هستش اگر هم نظم دهنده وجود داره موجودات قویتر و فانی مثل خود ما بودن 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

تو خدا رو مثل یه ناظم مدرسه میبینی که نشسته تا یه کاری کنی که عذابت بده ولی خدای من کسی رو عذاب نمیده بلکه مثل متربی باشگاه برای عضله های ضعیف بدنت تمرین میده و اون جایی که فکرشو میکنی بده واقعا خوبه ولی متوجه نیستیم

یک سوال. قوه تخیل از کجا اومده؟

تکامل 

یه سوال . از نطر تو من الان اتفاقی کامنت نوشتم؟مغز من دستور میده به ماهیچه هام اونا عضله هاشون رو حرکت میدن همزمان هزاران استخوان ریز وجود داره که اگه یکیشون کار نکنه نمیتونم حنی یک کلمه تایپ کنم بعد جهان این بزرگی اتفاقی و با موجودات فانی به وجود اومده و بی صاحبه؟