2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شما دور و برتون خانوما اینجورین ....واقعا چرا باید مشکلی داشته باشی برای گاهی یه خرید میوه ای لب ...

اتفاقا همسر بنده هم برای پدر مادر خودش میگیره

هم برای پدر مادر من

ولی یک چیز عامیانه است که زن روال نباشه با خرید شوهرش

من حق میدم

اگ پولدار باشم ک اصلا برام مهم نیس چون منم اگ ببینم تو رفاهیم ب خانوادم کمک میکنم اگر تو رفاه نباشیم ن و اینک باز بستگی ب خانواده ی همسرم داره 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2 حالت بیشتر نداره یا زورشون به شوهرشون نمیرسه یا میخوان بگن ما خوبیم یا ازدواج نکردن و انتظار دارن ...

اصلا اینطوری نیس هفت سال عروسی کردم زورمم میرسه از اونورم شعورم میرسه شوهرم از زیر بوته ب عمل نیومده و بلخره خانواده ای داشته ک بزرگش کردن گاهی خرید کنه خوشحالم میشم البته خودمم برا خانوادم بگیرم شوهرم خوشحال میشه 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من الان توی همین موقعیتم کل هزینه های زندگی مادرشوهرم با شوهرمه و گهگاهی به۲تا خواهراش هم میرسه دروغ چرا ناراحتم ولی نمیتونم کاری کنم چون چیزی برای من و دخترم کم نمیزاره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔