2777
2789

باور کنی یا نه 

همسرم هر سال اخر اسفند میره خرید کلی از بازار تهران  نزدیک 80 تومن کمی بیشتر یا کمتر خرید میکنه  بالای 70 درصدش برای من و پسرم  و  خودش و باقیش برای مادر و خانوادش  اگر 20 تومن براشون خرید کنه برای مثال  نصفش برای مامانش و نصفش برای بقیه پولش رو نمیگیره  یا مثلا اگر اونا خیلی اصرار کنن از 20تومن 5 تومنش رو میگیره   مگر اینکه خودشون ویژه ی چیزی رو سفارش بدن بشه 10 تومن اون رو میگیره  و اینکه هر ماه برای مادرش و یکی  از خواهراش که جدا شده پول کنار میذاره و به منم گفته و همیشه گفتم داشتی بیشتر بده  ( خدا شاهده عین جملم) 

من تا الان ازش نپرسیدم چی خریدی براشون چند خریدی؟ جالبه اول میبره وسایل رو اونجا خالی میکنه اونا وسایلشون رو برمیدارن بعد میاد خونه

البته اونا هم همیشه تو اولین دیدار بعد از خرید همرو به من نشون میدن  چون میدونن حسودی نمیکنم و حتی خوشحال هم میشم

مادر شوهرم وضع مالی خوبی داره و نیازی به این کارها نیست ولی من هرگز به پسرش نگفتم برای مادرت نخر و نکن و ....

نامزدم خرید میکنه خیلی رسیدگی میکنه تو تولد خواهر و....طلا میخره مشکلی ندارم یه عمر بزرگش کردن انتظا ...

احسنت به شما، طرز فکرت رو دوست داشتم 

انشاله خوشبخت باشی عزیزم

هم پستت قشنگ بود هم امضات

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت به شما، طرز فکرت رو دوست داشتم انشاله خوشبخت باشی عزیزمهم پستت قشنگ بود هم امضات

ممنونم عزیزم 

فدای محبتت🌷😍

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان سالهاست اگر برای خودمون دو جعبه میوه بگیره یک جعبه برای مادرش میگیره  نون و بعضی مایحتاج خونه هم همین طور  همسرم برای من و بچم کم نذاشته و خدا رو شکر انقدری داره که این عددها توش گمه و جای دوری نمیره  خانوادش هم خیلی به ما محبت دارند و همیشه همه جا  من رو با تعریفاشون شرمنده میکنند زمان زایمان و سقطم و ...کلی به من رسیدگی کردند

آره ولی هیچ وقت همچین چیزی رو تحمل نمیکنم و نخواهم کرد

برای والدینش بنظرم وظیفه است . همونجور که منم با اینکه خانواده ام نیاز ندارن ولی از هزینه کردن براشون لذت میبرم این حق رو برای همسرم هم محفوظ میدونم . ولی برای خواهراش نه . وضع همه شون هم خوبه نیاز ندارن .از همسرم هم بزرگتر هستن .  از اول همسرم خودش زیر بار عیدی دادن و این حرفها نرفت 

عیدی دادن که اگر نمیخواستم هم من مجبورش میکردم  رسمه و ما خیلی سخت گیریم که باید باشه

مثل من که وقتی برادرم بهم عیدی میده از ذوقش می میرم و دو برابرش رو جا عیدی میدم 

خواهر شوهرام هم همینطورن  عیدی بگیریم براشون دو تومن  برابر باهاش جا عیدی میذارن  من که 16 ساله به شوهرم گفتم پول نه  خرج میشه ی وسیله باارزش  الان سالهاست براشون مس میگیریم  انواع و اقسامش رو دارن جالبه برای منم میگپره همسرم  هممون ست کلی مس داریم از ناهارخوریش گرفته تا وسایل پذیرایی و ظرف میوه و اجیل و سینی های کوچیک و بزرگش

بستگی داره

خواهر و برادر متاهل و مستقل در حد کادو

اما اگه مثلا مجرد و بیکار باشن چه ایرادی داره؟

پدر ومادر هم که کلی گردنش حق دارن

البته خداییش من پدرشوهرم یه هزاری هم خرج کنبم‌ بهمون برمیگردونه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱