2777
2789
اره خیلی خوبی از الان تو فکر اینی برای خانوادش خرید نکنه ببین بعدا چی بشی 🤣

بعدا ی عروس خوبی بشم 😂

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا دارم ازدواج کردن خداروشکرنه چرا باید ازشون توقع داشته باشم؟اونا زن دارن اولویت زندگیشون خانوم ...

خب ببین این بزرگ منشی تو هست که توقعی نداری از داداشت و زنش 

ولی همسرت در آینده لزوما ممکنه این جوری فکر نکنه ممکنه اول زندگی توافق کنید که نباید خرج کنه بعد چند سال بعد مشکلی پیش بیاد که مجبور باشه مالی هم خانوادش رو ساپورت کنه بعد تو می خوایی به خاطر ساپورت مالی خانوادش طلاق بگیری؟ ( اگه ماجرا برعکس شد چی یه اتفاقی بیوفته که تو مجبور باشی مالی عاطفی یه جوری مدت ها خانوادت رو ساپورت کنی همسرت طلاقت بده اکی هست ؟) 

خیلی خانوما هم هستن با حقوق خودشون برای خانوادشون خرید میکنن رسیدگی میکنن که کار خوبی هم هست وقتی خا ...

اخ دقیقا من منتظرم برم سرکار با اولین حقوق و درآمدم برای خانوادم خرید کنم

تا وقتی هم بتونم گاه به گاه حتما براشون چیزی میگیرم

حتی برای خواهر و برادرم

پس در مقابل همسرمم میتونه این کار رو بکنه تا جایی که نخواد از خرج خودمون بزنه یا تمام خریداشون گردن بگیره 

این خرید های گاهی و خرج هایی مثل خدایی نکرده دارو و دکتر که اصلا روم‌نمیشه به حاطرش بخوام ناراحت بشم 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

بستگی به خواهر مادرش داره اگه ادمای خوبی باشن یا اوناهم متقابلا برای من و بچم و همسرم انجام بدن هیچ اشکالی نداره ولی وقتی هیچی نمیکنن حتی دریغ از تبریک تولد شوهر غلط میکنه بخواد براشون خرج کنه

زن حقوقش مال خودشه قرار نیست خرج شوهر کنه

ببین به نظرم هنوز معنی زندگی مشترک رو نمیدونی ازدواج کلا برات زوده پختگی لازم رو نداری همش شمشیرتو از رو برای مردا و خانوادش بستی ولی زندگی اینجوری نیست حالا وارد زندگی بشی خود به خود اجباری  از زندگی درسای خوبی یاد میگیری

ماشالله 🌹

ببین بهت حق میدم ناراضی باشی از این موضوع ماها زنیم حسامون شبیه بهمه قطعا هیچکس خوشش نمیاد ک پول شوهرش جای دیگه بره به قول یکی از دوستامون اگه پنهون کاری داشته باشه ناراحت میشم یا واسه من کم بزاره ببره اونور ک قطعاااااا ناراحت میشم ولی بنظرم برای آرامش روان خودتم ک شده بیخیال شو به قول اسکاول شین حق منو کسی نمیتونه بخوره آدم هرچی خرج کنه ۱۰ برابرش میاد، میدونم سخته ها کاملا درکت میکنم ولی بهش فکر نکن اتفاقا جلوی شوهرتم بگو وای چقد کار خوبی کردی واسشون فلان چیزو گرفتی آفرین من بتو افتخار میکنم ک انقدر مسئولیت پذیری بخداااا اگه دوبرابرشو برای تو نکرد، مثه ی زن با عزت نفس رفتار کن از نتیجش شگفت زده میشی🥰

خداوکیلی این کسایی که میگن ن کارش ندارم و فلانجر میدن شوهراشونو

2 حالت بیشتر نداره یا زورشون به شوهرشون نمیرسه یا میخوان بگن ما خوبیم یا ازدواج نکردن و انتظار دارن داداششون خرجشون رو بده

شد ۳ حالت😂

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خداوکیلی این کسایی که میگن ن کارش ندارم و فلانجر میدن شوهراشونو

اگه شما دور و برتون خانوما اینجورین ....

واقعا چرا باید مشکلی داشته باشی برای گاهی یه خرید میوه ای لباسی چیزی وقتی توانشو داری ... وقتی برای زندگی خودت کم نمیذاری

والا دور و بر ما چه خانوم دستش تو جیب خودش باشه چه آقا این کار ها رو حداقل برای پدر و مادرشون میکنن

خدایا دوستت دارمممم ❣❣