2777
2789
خواهر مگه دیوانم با همچین مردی ازدواج کنم؟خداروشکر ی چیری هست به اسم طلاق هیچ وقت تحمل نمیکنم

دیگه وقتی برا تو کم نذاره بهونه ای نداری. شوهر من هر وقت هر چی خواستم برام خریده. هر چی پولم بخوام می‌زنه حسابم هیچ وقتم نمیگه چیکار کردی. من با چه بهانه ای برم طلاق بگیرم اخع؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود برشما👌👏🏻👏🏻دقیقا همینطوره

فدات شم ؛ باور کن دلت که سمت خدا باشه ازش کمک بخوای شک نکن خودش کمکت می‌کنه نباید رقابت کنی چون خودت اذیت میشی اگر هم نمک نشناسی کردن خدا میبینه تو یه جای کار جوابتو میگیری بهترشو هم میگیری🙂❤️

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

والا مهم اینکه دلت بزرگ باشه شک نکن کسی که کمک کنه خدا هیچوقت لنگ نمیذارتش شاید دیر بشه اما بالاخره ...

آره بابا. خدا خودش حواسش هست. همسر من خیلی خیلی هوای خانوادشو داره و همیشه خدا هوای ما رو داشته بجاش

شما خودت داداش داری؟ اگر داری یعنی انتظار داری با ازدواج فراموشت کنه

اتفاقا دارم ازدواج کردن خداروشکر

نه چرا باید ازشون توقع داشته باشم؟اونا زن دارن اولویت زندگیشون خانومشونه نه ما 

آره واسه تولدم کادو میخرن مناسبتی چیزی باشه ولی توقع بیجا مثل خرید روزمره یا هر چیز دیگه ای ندارم

کادو تولد هم بازم توقع ندارم اگه خودش و خانومش صلاح بدونن میگیرن واسم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ی سوالاگه همسرت کاری کنه که به دلت نشینه جدا نمیشی؟میمونی و تحمل میکنی؟والله ما هم داداش داریم هم خو ...

به نظرم نباید آدما کپی برداری کنن ؛ تو زندگی خودتو داری هر کی که بد بود یا خرج نکرد نباید توام اونجوری باشی .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

واقعا احسنت به این تفکر ؛ منم ۱۹ سالمه مجردم اما معتقدم وقتی ازدواج کنم نباید فکر کنم دشمن هستیم بلک ...

ممنونم

الهی بهترین ها براتون رقم بخوره عزیزم 

خوش قلب هم هستین❤️

این کاربری غیرفعال شده است

ی سوالاگه همسرت کاری کنه که به دلت نشینه جدا نمیشی؟میمونی و تحمل میکنی؟والله ما هم داداش داریم هم خو ...

قراره سر هرچیزی جدا بشم و طلاق بگیرم؟؟ 

اولا خوب بخوای بدونی همسرتم مثل هرفرد دیگه ای تو زندگیت قرار نیست همیشه مطابق میل تو عمل کنه 

همونطور که تو این کار رو نمیکنی!!

هیچ وقت همه چی صد در صد وفق مرادت نخواهد بود تو هرجایی از زندگی ....

بعدم اگه قراره تا تقی به توقی میخوره طلاق بگیری دیگه چرا ازدواج کنی که برای خودت و بقیه اسباب زحمت و ناراحتی درست کنی؟؟

شما مثل یه بچه فکر میکنی ازدواج کنی طرف مثل یه مانکن تمام و کمال در اختیار توئه!

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

تا حدودی خرج میکنه مثلا باهاشون دکتر بره بیرون بره کلا هزینه رو شوهرم میده.دروغ چرا حرص میخورم ولی کاری نمیتونم بکنم یا چیزی بگم 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

اره میخره.جهیزیه خاهرشم نصفش شوهرم خرید.هرچی برا خونمون میخره برا مادرشم میخره.ماهی یه بارم مرغ و گوشت چرخ مبخره براش،مناسبتها هم با خاهرشوهرم سرجاشونن

هرجا بخاد بره هم میبره و میارش مادرش روحتی شده خاهر متاهلش رو

چی بگم عزیزم خوب مادرشه گناع داره فردا روزی هم خودم مادرشوهر میشم یا مادر خودمم مادرشوهره چطور باید داداشم کمک مادرم کنه ولی شوهرم برا مامان خودش نه

اولویت زندگی باید خانومش باشه و تمامالان داداشای من همینن و شوهر خواهرام همینن

اینکه کمک خرجشون باشه منافاتی با این نداره که دیگه الویت زندگیش نیستی 

بخشش و محبت همیشه برکت میاره تو زندگی می خواد بخشیدن مال به یه آدم نیازمند باشه یا خانواده من خودم وقتی یه وسیله یا خوراکی یا لباس خوب برای خودم می بینم می خرم میگم بذار یه دونه هم برای بابام بگیرم برای مامانم بگیرم یا بدونم جایی کمک مالی نیاز دارند بهشون کمک می کنم چون یه عمر زحمت من رو کشیدن حالا همسرم هم بخواد برای خانواده اش اینجوری باشه ایراد نداره ! معنیش هم این نیست من از الویت هسمرم خارج شدم هم خرج زندگیش با من می کنه هم خانوادش من همیشه میگم برکتش از دعای اونا و رضایتشون میاد تو زندگیم