2777
2789
عنوان

از قیافش خوشم نیومده چطور بگم بش

160 بازدید | 22 پست

من یه خواستگار داشتم چون مسافرت بودم با هم چت میکنیم من یه دو تا عکس ازش دیدم خیلی خوب بود گفتم برگشتم میبینمش حالا عکسای دیگش را دیدم به دلم ننشسته چطور بهش بگم نمیخوام دیگه هنوز حضوری همو ندیدیم هیچ اختلافی نیست رک بگم نمیخوامش

🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری بهش نگو دلش میشکنه.

میخوای یه بار ببینش شاید حضوری به دلت نشست.

ولی اگه کلا خوشت نیومده.

کمتر جوابشو بده و بگو یه مشکلی پیش اومده درگیر اونم

بعد از چند وقت هم بگو فعلا شرایط ازدواج ندارم

کم محلی کن ، بنظرم ناراحت میشع اگ مستقیم بگی ظاهرش رو🥲

خب نمیشه که کم محلی کنم باید ردش کنم گناه داره خودش شرایط خوبی نداره از نظر اینکه پدر مادرش را از دست داده قصد ندارم اذیتش کنم

🥰🥰

عکس گاهی خیلی بهتر گاهی هم خیلی بدتر در میاد

اول بهش بگو چرا عکسهات متفاوته ولی بنظرم یه بار چهره واقعیش رو ببین

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
اینجوری بهش نگو دلش میشکنه.میخوای یه بار ببینش شاید حضوری به دلت نشست.ولی اگه کلا خوشت نیومده.کمتر ج ...

آخه تا یک ماه دیگه نمیتونیم هم دیگه را ببینیم تا اون موقع نمیتونم صبر کنم

🥰🥰

خب زشته. الان اون به تو بگه عکستو دیدم خوشم نیومد نمیخوام ناراحت نمیشی؟

زشت نیست تایپ من نیست من از این جور پسرا خوشم نمیاد البته عکساش مال پنج سال پیش عکس جدیداش را من دیدم بدم نیومده بود

🥰🥰