2777
2789

امروز ماشینو برده بودم ی تعمیرگاهی اونور شهر مال اشناهامون بود شبانه روزی  بود دیگه منم امروز ماشینو صبح بردم پیشش

موقع برگشت تاکسی گرفتم خونه ما هم خیلی دوره تقریبا نیم ساعت طول میکشه تا برسی بهش اونور شهره

ا لین نفری که سوار تاکسی شد من بودم بعد یکم جلو تر ۳ تا پسر همسن سالای شوهر سابقم سوار شدن از اون آدمای هیز بودن هی بام نگاه میکردن چشمک پوزخند میزدن به هم دوباره منو نگاه میکردن

تا سر کوچه که پیاده شدم فقط منو میپاییدن 

منم که کلا دیگه فوبیا دارم به ابن نوع مردا که اینجوری نگاه میکنن

کلا بعد از شوهر سابقم از مردای اینجوری هیز میترسم

از ترس مردم دیگه قسم خوردم سوار تاکسی نشم

عصر باید برم ماشینو از تعمیرگاه بیارم مامان بابامم خونه نیسان که بخوام بگم بهم ماشینشونو بدن

خودم تنهام تا فردا

الان چیکار کنم

از ی طرفم از شوهر سابقم میترسم مثل دیروز سر راهم سبز شه ی وقت بلایی سرم بیاره

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

با اسنپ برو یا با تاکسی زردها دربست بگیر برو شجاع باش نترس اگه هم ترسیدی نشون نده اینجوری بدتر

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اسنپ برو یا با تاکسی زردها دربست بگیر برو شجاع باش نترس اگه هم ترسیدی نشون نده اینجوری بدتر

من منظورم این نیس که از مردای عادی بترسم

از شوهر سابقم و این پسرای هیز ترس دارم

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤