2777
2789

پسرامون تو یه مدرسه بودن من دیدم پایه ما معلمش تعریفی نداره مدرسه مو عوض کردم الان خواهرم قهر ر کرده که تو داری میری بهترش و فلان و..... 

خواهرم ازون روز از همه جاااا بلاک و انفالوم کرده 

حالا هم مادر و نه اونیکی خواهرم هم میانجیگری نمیکنن اخه من این خواهرم خیلی جیک تو جیک و صمیمی بودیم انگار خوشحالن 

الانم دلم براش تنگ شده ولی اخه من ازون بزرگترم غرورم نمیزاره زنگ بزنم یا برم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی میگه نباید مدرسه پسرتو عوض میکردی؟

میگه دورویی تو تو کلاس های تیزهوشان گزاشتین و فلان در صورتی که یه دونه کلاسم نزاشتم پسرمو خیال میکنه گزاشتم البته پسر خواهرم یه سال از پسر من بزرگتره امسال تیزهوشان میده 

یکم حق داره به هرحال خواهرید

اخه عزیزم بهش میگم بیا باهم بریم اینقدر پول مدرسش بریم جای بهتر میگه نه اصلا نمیخوام منم خواستم اقدام کنم ناراحته الان 

چیکار کنم؛؟ حق با ایشونه؟ 

خب شما حق انتخاب داشتی اخه ناراحتی چرا... ولی قبلش بهش میگفتی دلایلتو که اینطوری یهو دلخور نشه. شرای ...

گفتم از پارسال میگم هی بیا ببریم ازین مدرسه قبول نکرده منم امسال دیدم پایه ما معلمش خوب نیست تصمیمو جدی تر کردم هنوزم عملی نکردم 

میگه دورویی تو تو کلاس های تیزهوشان گزاشتین و فلان در صورتی که یه دونه کلاسم نزاشتم پسرمو خیال میکنه ...

به نظرم کافی بود فقط یه اطلاع میدادی که من میخوام مدرسه پسرمو عوض کنم.همین. دیگه توضیح اضافه تر نمیداد. ایشونم نباید ناراحت میشدن. خب میخوای مدرسه پسرتو عوض کنی مادرش تویی. چرا کسی دیگه باید ناراحت بشه. متوجهونمیشم