2777
2789

🛑 شغل والدین رتبه‌های برتر کنکور

🔹رتبهٔ ۱۰ علوم انسانی: پدرم رانندهٔ تاکسی است.

🔸رتبهٔ ۹ ریاضی: پدرم کارمند شهرداری و مادرم کارمند سازمان مدیریت است.

🔹رتبهٔ ۹ علوم تجربی: پدرم استاد شیمی و مادرم خانه‌دار است.

🔸رتبهٔ ۸ علوم انسانی: پدرم کارمند و مادرم خانه‌دار است.

🔹خواهران دوقلوی رتبه‌های ۵ و ۶ علوم انسانی: مادرمان خانه‌دار و پدرمان کارمند است.

🔸رتبهٔ ۴ علوم تجربی: پدرم کارمند و مادرم دارای مدرک مامایی و خانه‌دار است.

🔹رتبهٔ ۲ ریاضی: پدرم کارمند و مادرم خانه‌دار است.

🔸رتبهٔ یک علوم انسانی: پدرم کارمند و مادرم خانه‌دار است.

چیش جالبه از نظر شما؟ 🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانه دار ها بچه های تحصیل کرده تربیت میکنن ؟

چون خودشون نشستن تو خونه 

خواستن بچشون مثل خودشون نشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خانه دار ها بچه های تحصیل کرده تربیت میکنن ؟چون خودشون نشستن تو خونه خواستن بچشون مثل خودشون نشه

یعنی چی خودشون نشستن خونه خواستن بچه اشون مثل خودشون نشه

بهتربگی چون خانه دار هستن بیشتر حواسشون بوده، کناربچهاشون بودن، حمایت کامل انجام دادن اینطور شده

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اینکه آدم باید با از طریق تجارت پول دار بشه یا درس اونا که تجارتی ندارن مجبورم درس بخونن ، اینا هم همه از قشر متوسط و ضعیف هستند مجبورن درس بخونن

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

چه ربطی دارهرتبه یک کنکور امسال مامانش پزشک بوده مثلا از هر قشری هست

خیلی ها میگن فقط پولدارا رتبه برتر مین

اینا نمونه هایی عست که رد میکنه این نظر رو

به گزارش همشهری‌آنلاین، طبق گفته عاملی «۸۴ درصد قبولی‌های کنکور در رتبه‌های زیر ۳ هزار جزو سه دهک بالای درآمدی هستند. حدود ۸۶ درصد قبولی‌های رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی متعلق به سه دهک بالای اقتصادی بوده و سهم هفت دهک دیگر ۱۴ درصد بوده است.»

دهک اول تا سوم که قشر کم برخوردار هستند تنها ۲ درصد از قبولی رتبه‌های زیر ۳ هزار کنکور هستند.

اما میشه با تلاش و برنامه ریزی قبول شد

خیلی ها پولدار نیستن کلی خرج میکنن

یا میتونن پول بدن براشون مهم نیست ودرس و کنکور رو اهمیت نمیدن مثلا ما چند تا داشتیم قدیما دولتی قبول شدن نزاشتن پسراشون برن دانشگاه گفتن پول نداریم و پسرا معتاد شدن

مثلا بجای خرج درس کردن رو چیزای الکی خرج میکنن

تعداد زیادی هم پول ندارن خرج کنن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خیلی ها میگن فقط پولدارا رتبه برتر میناینا نمونه هایی عست که رد میکنه این نظر روبه گزارش همشهری‌آنلا ...

من نگفتم پولدارا رتبه برتر میشن

ایشون گفت اکثر رتبه برترا مامانشون خانه دار بوده

گفتم نه مثلا رتبه یک امسال اینطوری نبوده