2777
2789
عنوان

دعوا با مادرشوهر

367 بازدید | 21 پست

پدرش مریض شد من نرفتم بیمارستان  عیادت میگه چه جور سراغی نگرفتی درصورتی که من چند هفته قبلش خواهرم بیمارستان بود اصلا نیومد عیادت هیچ سراغیم نگرفت بنظر شما کارم اشتباهه که مثل خودش رفتار کردم و سر همین موضوع دعوا شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا حوصله بحث سر این موضوعات ندارم،بگو دورادور جویا احوالش از همسر بودم،و انقدر با بیملرستان خواهرم اذیت شدیم از نظر روحی،دیگه نمیتونستم بیمارستان بیام،اینجوری منظورتم زسوندی بهش

من ترجیح میدم در جواب بدی خوبی کنم ( مگه اینکه موارد خیلی کم پیش بیاد که اینجوری نکنم) 

این رفتار درسته ها ( چشم در ازای چشم) ولی به نظرم خیلی قشنگ تر میشه اگه شما می‌رفتی عیادت

شاید پیش خودشون متوجه بشن اشتباهشونو 

کلا به نظرم زیاد خودتو درگیر اینجوری مسائل با خونواده همسر نکن 

کلا آدم خوبه باش تو 

من ترجیح میدم در جواب بدی خوبی کنم ( مگه اینکه موارد خیلی کم پیش بیاد که اینجوری نکنم) این رفتار درس ...

بخدا که خیلیا نیمفهمن خوبی و...طرف باید شعور داشته باشه خوبی و گذشت شمارو ببینه و سری بعد جبران کنه .ولی هر سری دست منو گذاشتن تو پوست گردو و تا صبح خودخوری کردم☹️

بخدا که خیلیا نیمفهمن خوبی و...طرف باید شعور داشته باشه خوبی و گذشت شمارو ببینه و سری بعد جبران کنه ...

هعی 

میفهممت واقعا 

با بند بند وجودم درکت میکنم 

ما کلا همینجوری بودیم 

کار از کار که گذشت قدردان میشن بعضیا 

میخوای نذر حضرت رقیه کنی؟ 

خیلی جوابه 

اگه مشکلی چیزی هم نداری( که انشالله نداری) حتی اگه یه جدال کوچیکه 

بازم به نظرم یه نذر حضرت رقیه من 

که همونم برطرف بشه

بعضیا سمن سم

من ترجیح میدم در جواب بدی خوبی کنم ( مگه اینکه موارد خیلی کم پیش بیاد که اینجوری نکنم) این رفتار درس ...

عزیزم شانس که نداشته باشی همیشه آدم بده ای.

منو عین نوکر کار می‌کشیدن آخرش میگفتن سلام نکرد خدافظی نکرد برامون بلند نشد تحویل نگرفت . همش اشک آدمو در میارن

خانواده شوهرم کلا اینجورن توقع دارن به هیچکس اخترام نزارن و کل دنیا احترامشون کنن