2777
2789

و وارد رابطه جدید بشید 

جدیده از اون سر تر هست؟

چقدر زمان میخواد فراموش کردن کسی که آدم در حد مرگ عاشقه ولی عشقش یه طرفس

من ۱۵۲ روز شده ولی هر روز بیشتر از دیروز به یاد و دلتنگشم

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند

اینکه روز هاشو میشماری یعنی نمیزاری حالت خوب شه و خودت اونی هستی ک ب خودت اسیب میزنه 

نشمر فکر نکن

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه روز هاشو میشماری یعنی نمیزاری حالت خوب شه و خودت اونی هستی ک ب خودت اسیب میزنه نشمر فکر نکن

مگه میشه

دست خودم نیست که پس ذهنمه همیشه

ما پسرا بعد از کات کردن کلا از رابطه خسته میشیم، تا یه مدت طولانی از رابطه باهامون حرف نزنید، مثلا دو سه ساعت

شرایط زندگی برام عفت کلام نزاشته    اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🙏

فراموش نمیشه هیجوقت. آلزایمر ک نداریم

ولی خب 1سالو چندماهه ک گذشته برام کمرنگ شده چون شخصیتشو شناختم ولی خب گاهی گریم میگیره یا دلم تنگ میشه دیگه

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

آدم فقط یه بار عاشق میشه اگه بهش رسیدی ، رسیدی اگه نه که دیگه باید تا زمان مرگ دوریش رو  تحمل کنی 

بعضیا قدرت عشق رو دست کم میگیرن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

مگه میشهدست خودم نیست که پس ذهنمه همیشه

ببین این راهی ک بهت میگم واقعا جوابگوعه

اگه ازش بت و فرشته ساختی ولی عیب و ایراد هایی هم داره بیا یه برگه بردار خوبیا و بدیاشو مقایسه کن

هیچوقت یه چیزی مثل توجه کردن و محبت کردنشو جزو خوبیاش حساب نکن چون کار همشون همینه. 

سعی کن چیزای منفیشو ببینی یا دربیاری چیزایی ک برخلاف نظرات توعه چیزایی ک خط قرمزته

از چشمت میفته

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

ما پسرا بعد از کات کردن کلا از رابطه خسته میشیم، تا یه مدت طولانی از رابطه باهامون حرف نزنید، مثلا د ...

خب لاشی هستید 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
ببین این راهی ک بهت میگم واقعا جوابگوعهاگه ازش بت و فرشته ساختی ولی عیب و ایراد هایی هم داره بیا یه ...

باورت میشه حتی یه نکته منفی هم نداره؟

خدایی بی تعصب میگم

اینو جز خودم همه ام‌ قبول دارن که هیچ مشکلی نداره