2777
2789
عنوان

عمل بینی کمککککک

49 بازدید | 9 پست

خانوما سلام لطف کنید منو راهنمایی کنید خیلی استرس دارم،من از عمل بینیم یک ماه میگذره بعد یک ماه شروع کردم ب کشیدن سیگار گفتن مشکلی نداره الان یکم بالاتر از نوک بینیم کلی ورم کرده،درست میشه یعنی تروخدا راهنمایی کنید اکه تجربه‌ دارین

سلام 

عزیزم خوب بینی ات ورم کرد متوجه عوارض سیگار شدید، عوارض داخلی اش بدتره

نگران نباش خوب میشه ان شاءالله 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که خیره و چیزی نشده 

تا یک سال بعد عمل بینی فرم اصلی بینی مشخص میشه 

نگران نباش 

ولی فداتشم

سیگار علاوه بر ریه و کبدت میزنه کل مخاط تنفسی تو نابود می‌کنه 

نکش دوست من 

فک کن 

وقتی اینجوری باعث ورم بینیت شده داخل بدنتو چکار کرده 

بعدم شما که انقد رو زیبایی حساسی ، نمیگی بعد مجبور شی دندوناتو هم به خاطر دود سیگار لمینت کنی؟ 

زردی چشمت چی دختر؟ 

تو خیلی حیفی 

نکن عزیزدلم

سلام عزیزم خوب بینی ات ورم کرد متوجه عوارض سیگار شدید، عوارض داخلی اش بدترهنگران نباش خوب میشه ان شا ...

الان یک ماه و یک هفته میشه عمل کردم حدود یک هفته سیگار کشیدم! ب من گفتن مشکلی نیست از یک ماهگی الان نمیدونمم چیکار کنمم

سلام عزیزم خوب بینی ات ورم کرد متوجه عوارض سیگار شدید، عوارض داخلی اش بدترهنگران نباش خوب میشه ان شا ...

سلام گلم بخدا الان فهمیدم دارم چه اسیبی به خودم میزنم اما الان چیزی برام مهم نیست بجز ورمم خوابو ازم گرفته بخدا ایشالا ک درست

انشالله که خیره و چیزی نشده تا یک سال بعد عمل بینی فرم اصلی بینی مشخص میشه نگران نباش ولی فداتشمسیگا ...

خیلی ممنونم چشم فدات شم حرفاتو حتماً یادم میمونه و رعایت میکنم الان خودمم خیلی پشیمونم از استرس خواب به چشمام نمیره!

ولی درست میشه لازم نمیشه کورتون تزریق کنم ب نظرتون؟!

اناهیل استفاده کنم برا ورمم؟!

اگه تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

خیلی ممنونم چشم فدات شم حرفاتو حتماً یادم میمونه و رعایت میکنم الان خودمم خیلی پشیمونم از استرس خواب ...

آفرین دخترناز 

راستش من زیاد اطلاعاتی راجبش ندارم 

میترسم چیزی بگم که اشتباه باشه 

میخوای بری همون کلینیکی که عمل کردی یه مشاوره بگیری؟

خیلی ممنونم چشم فدات شم حرفاتو حتماً یادم میمونه و رعایت میکنم الان خودمم خیلی پشیمونم از استرس خواب ...

کورتون عوارض داره نزن

بازم تحقیق کن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

خب تا چند ماه قلیون و سیگار ممنوع هست 

چرا رعایت نکردی ، حیف اون همه زحمت 

تا چهار ماه بینی از داخل کلی بخیه جذبی داره ، فکر نکن چون روی بینی خوب شده داخلش هم خوب شده 

شش تا هشت ماه بینی هر روز یه شکل داره و ورم هست