2777
2789

بیا برو باباااااا بیا جمع کن خودتو اول زندگی خودتو بچه هاتو نجات بده بعد برا من عدای بزرگترارو درار 

کلا ادما اینجپربن زندگیشون پر از کمو کاستیه بعد ب خودشون تجازه میدن بهت حرف بزنن راهنماییت کنن😔😂طرف ۳۰ و خورده ای سالشه فک میکنه دیگ خیلی بزرگه خیلی خفنه.... ولی نمیدونه ب سن نیس ب عقلع

بچش تو ۱۳.۱۴ سالگی دوسدختر دارع کلی مشکلات روحی داره هیچکاریش نکرده بعد منو راهنمایی میکنی؟ بیا جمع کن بابا

نمیگم منظور تاپیکم ب کیه همینجور تاپیک زدم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

چرا فکر میکنی هر کی مشکل داره نباید نظر بده ؟

هر کسی مشکل داره حالا به هر نحوی 

حتی خود شما مشکل داشتی که تاپیک زدی !

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی هر کی مشکل داره نباید نظر بده ؟هر کسی مشکل داره حالا به هر نحوی حتی خود شما مشکل داشتی ...

مشکل  چی داشتم دارم میگم میگم کسی ک از پس زندگی خودش بر نیومده حق نداره راجب زندگی تو نظر بده

مشکل چی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
عزیزم وقتی تاپیک میزنی هر کسی میاد راهنمایی میکنه ..دیگ درست نیست اینجوری برخورد کنیا فوقش از راهنما ...

اخه تاپیکم اینجور نبود ک راهنمایی بخام

میدونی که ادما معایب خودشون به چشمشون نمیادولی تادلت بخواد درباره ی دیگران اظهارنظر میکنن

حق

مشکل چی داشتم دارم میگم میگم کسی ک از پس زندگی خودش بر نیومده حق نداره راجب زندگی تو نظر بدهمشکل چی

اتفاقا چون از پس زندگی خودش برنیومده 

بهترین راهنمایی رو میده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اره اگ راهنمایی نمیخاستی پس حق با شماس

🤝🏻🤝🏻

اتفاقا چون از پس زندگی خودش برنیومده بهترین راهنمایی رو میده

چی بگم

چی بگم

کسی که درگیر مشکل نشه بی تجربه هست 

دیر یا زود درگیر مشکل میشه 

ولی خب اگه نیاز به راهنمایی نداشتی 

و نظر داده به نظرم نهایتا عبور کن 

و توجه نکن 

کسی که درگیر مشکل نشه بی تجربه هست دیر یا زود درگیر مشکل میشه ولی خب اگه نیاز به راهنمایی نداشتی و ن ...

اوهوم درسته❤️

بنظرم اینکه شما رفتی تاپیکای طرفو چک کردی که یه آتو در بیاری خیلی حرکت زشت تری بود اونم نظرشو گفت اگر میخوای کسی تو تاپیکات نظر نده قفل کن و اینکه پسر این بنده خداهم تو سن بلوغه بعضی از این کج روی ها عادیه