2777
2789
عنوان

حس میکنم نجابتم از بین رفته و آلوده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8516 بازدید | 164 پست
من دیگه عاشقش نیستم گفتم بیا گاهی مثل دوست معمولی حرف بزنیم چون یدفه غیب شم نامردیه و ممکنه خیلی زجر ...

اسی یعنی با یکی دیگه ازدواج کنی هم میخوایی اینو هم داشته باشی؟ نمی دونم چرا حس میکنم طرفت بچه هم داره

دوستت دارم دلیل زندگیم E

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یعنی با یکی دیگه ازدواج کنی هم میخوایی اینو هم داشته باشی؟ نمی دونم چرا حس میکنم طرفت بچه هم دار ...

ببین الان واقعا ازدواج کم شده منم شرایط ازدواج ندارم واقعا خانواده سلامتی جهیزیه هیچی ندارم پس فکر نکنم کسی منو بگیره میتونیم دوست بمونیم تا وقتیکه یکیو پیدا کنه زن بگیره

ببین الان واقعا ازدواج کم شده منم شرایط ازدواج ندارم واقعا خانواده سلامتی جهیزیه هیچی ندارم پس فکر ن ...

مت میگم با یکی دیگه ازدواج کنی میخوایی با اینم بمونی؟ مشکل سلامتی چی؟ چه نوع بیماری داری مگه؟

دوستت دارم دلیل زندگیم E

بهش میگم میگه نهههه میخوام توروبگیرم اگه نشد یکاری میکنم🤦‍♀️برو بخواب شبت بخیر عزیزم🥰

بهش میگفتی هروقت اومدی منو گرفتی اون موقع ازاین توقعا داشته باش احمقم خودتی 😏

پس معلومه احترامت نمیزاره حریم وخط قرمز  وارزشت همه رو زیر پا میزاره داره بخاطر هوس وافکار کثیف خودش پاکی وحیا تورو فدا میکنه

دختر خوب حواست باشه شما خیلی باارزشی اجازه نده باافکار پلید وشیطانیش گولت بزنه

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

اسی یعنی با یکی دیگه ازدواج کنی هم میخوایی اینو هم داشته باشی؟ نمی دونم چرا حس میکنم طرفت بچه هم دار ...

دقیقا منم حس میکنم زن بچه داره ازش پنهون میکنه اسی هم داره به درخواستاش تن میده فکرش درگیر اینه ک چون فکر میکنه شرایط ازدواج نداره باید ازاینکارا بکنه دیگه نه خدا و نه آخرت و نه روح وروان وسلامتی وآینده خودش همه رو تباه کنه بخاطر یه آدم مزخرف فریبکار🤦‍♀️

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

بهش میگفتی هروقت اومدی منو گرفتی اون موقع ازاین توقعا داشته باش احمقم خودتی 😏پس معلومه احترامت نمیز ...

نه فقط اون دیگه هیچ مردی اجازه نمیدم بهم دست بزنه مگه شوهرم باشه امشبم بهش گفتم 

عزیزم این آشغالها را ازکجا پیدا میکنی چه جراتی داری با نامحرم خلوت میری دخترم نمیگی خدا نکرده بشه عین مرحوم غزاله .آخه کدوم دختری میره شهری دیگه گلم .عزیزم خامی هنوز خام برو غسل توبه کن نماز جعفر به روش ساده برا ازواج معجزه است بخون خدا یه مرد برات بفرسته نه یه زن را بایدبش بگی طلاهات را بنداز دختر خانم

ببین الان واقعا ازدواج کم شده منم شرایط ازدواج ندارم واقعا خانواده سلامتی جهیزیه هیچی ندارم پس فکر ن ...

این پرت پلاها چیه می‌بافی دخترم اینا حربه های شیطانی هست این افکار شیطان هست که انداخته به‌فکرا یعنی چی شرایط ازواج نداری شرک بخدا میورزی کسی که شما را بخاد به خط قرمزت احترام میذاره به بدنت به عقایدت.کسی که تورا بخواد جهیزیه نمیخاد اگه باور داشته باشی به خدا قطعا مردی شایسته می‌فرسته برات .دانشگاه که بودم هم اتاقی داشتم خانواده خوبی نداشت مالی ضعیف بودن دقیقا این حرفا را می‌زد میگفت شرایط ازدواج ندارم وارد رابطه های متعدد شد چون مردا ازش استفاده می‌کردن خرجش هم میکردن بعد یکی دوماه ولش میکردن آخر سر بکارتش را یه پسری گرفت نصف شب ولش کرد خیابون آخر هم هم‌ اتاقی من چنان دچار افسردگی شد که تو ۳۰ سالگی خودکشی کرد .یعنی خدا نمیتونه به همسر خوب برات بفرسته به توانایی خدا شک داری یا به رحمت خدا؟هی به هم‌اتاقی ام گفتم نکن این کارا عاقبت نداره صبر گن‌ برو سمت خدا خدا مرد خوب می‌فرسته  گوش نداد اینا حرفای شیطان هست گلم 

عزیزم این آشغالها را ازکجا پیدا میکنی چه جراتی داری با نامحرم خلوت میری دخترم نمیگی خدا نکرده بشه عی ...

عاشقش بودم کیس خوبیم بود وضعشون خیلی خیلی خوبه منم گفتم برای دختری مثل من همچین مردی رویاست و نمیخواستم از دستش بدم گفتم اگه نرم دنبالش تاابد حسرت میخورم،خانوادم گفتن نرو گفتم تهش اینه بکشنم🤦‍♀️😄