2777
2789
عنوان

حس میکنم نجابتم از بین رفته و آلوده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8520 بازدید | 164 پست
عزیزم بی خبر ازش جدا شو شماره ات عوض کن

اونقدر گریه میکنه که تلف میشه خونش میفته گردنم یه مشکلیم داره که خیلی بهش فشار بیاد براش خوب نیست از طرفیم یهو غیب شم بلا سر خودش میاره یبار نزدیک بود خونش بمونخ رو دستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونم ، دخترها عاشق تحسین شدنند ، اشکالی هم نداره ولی کسی که لیاقت حضور در اون جایگاه را داشته باش ...

من چون خودم مردم ، لازم دیدم زیر این پست یکم توضیح بدم که اگه چهارتا خانم میخوانند بفهمند صلاح کارشون چیه ، چون همیشه دختر ها گیر دروغگو ها می افتند 

شب خوش

منم قصد ازدواج باهاش ندارم ولی خیلی وابستست نمیدونم چطور بفهمونم بهش دیگه تمومه چون بلا سرخودش میاره ...

😐خودتم قصد ازدواج نداری باهاش من فکر کردم هدفت برا ازدواج بوده

وابسته نیس خودشو با حرف واشک تمساح ریختن وابسته نشون میده

اگه شما تمومش نکنی میبینی آخرش ک اون تمومش میکنه ممکنه بدجورم تمومش کنه ب ضررت

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

آدم حرفه نه عمل ، اگه حرفاش واقعی بود ک خواسته غیر معقول نمیخواد از نامحرم وناموس مردمبعدشم من باکسی ...

اوایل باهاش کات کردم سرهمین درخواستاش دیدم ویس میداد گریه میکرد که تو دختر خوبی هستی و فلان،منم گفتم موقعیتش خوبه مهربونم هست برگشتم بهش از بچگی عشق اروپا بودم زندگیشو دوست داشتم برام جالب بود باهاش حرف بزنم حالا بهمم گفت تورو هیچوقت نمیبرم با خودم دردسرش زیاده نمیتونم

همین هم یک ترفند واسه اینه که بهت بگه تو به من نیاز داری و احساس کنی اون بهتر از تو گیرش میاد و بترس ...

بهش گفتم این ترفندشه با قسم و قرآن میگفت نههههه من نکردم من نبودم

😐خودتم قصد ازدواج نداری باهاش من فکر کردم هدفت برا ازدواج بودهوابسته نیس خودشو با حرف واشک تمساح ری ...

الان قصد ازدواج باهاش ندارم قبلا داشتم ولی خب دیدم جیگرشو نداره برام تلاشی کنه،گفت من هیچوقت نمیبرمتا با خودم فکر نکنی میتونم ببرمت اروپا اینجا هم نمیتونم بیام پولم کافی نیست

تو اروپا بزرگ شده بود هرچی میگفتم میگفت دوعاشق باید لخت شن و فلان

میگفتی اگ اروپا اینطوره ذاتش کثیفه... اگ هم ن ذات خودش کثیفه...کجای دنیا اینو ملاک یه رابطه سالم میدونه.. 

هرگِردی،گردونیس...

الان قصد ازدواج باهاش ندارم قبلا داشتم ولی خب دیدم جیگرشو نداره برام تلاشی کنه،گفت من هیچوقت نمیبرمت ...

وقتی خودش هدفش و بهت گفته بگو پس دیگه لازم نیست باهات بمونم هرچه زودتر بهتر . نه میتونی بیای اینجا نه میتونی منو ببری اون کشوری ک هستی این وسط من بلاتکلیفم بگو میخوام ازدواج کنم اگه هستی بسم الله اگه م نیستی سر مسیرم قلمبه ناایست بگو قصدم با تو واسه ازدواج بود وگرنه اگه میدونستم ازدواجی نیستی یکلامم حرف نمیزدم چ برسه اینکه این راه و اشتباه اومدم قوی النفس باش تحت تاثیر حرفاش قرار نگیر

دیر وقته برم لالا شبت خوش 😊🌹

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

وقتی خودش هدفش و بهت گفته بگو پس دیگه لازم نیست باهات بمونم هرچه زودتر بهتر . نه میتونی بیای اینجا ن ...

بهش میگم میگه نهههه میخوام توروبگیرم اگه نشد یکاری میکنم🤦‍♀️برو بخواب شبت بخیر عزیزم🥰

بزور مبخواست تو مغز من فرو کنه و بهم میگفت چقدر احمقی

همینجاهاس که پیش خودم میگم کاش خدایه طوری میافرید دختر رو که احساسش و غرورش به راحتی قابل بازیچه شدن افرادقرارنمی گرفت.

هرگِردی،گردونیس...

همینجاهاس که پیش خودم میگم کاش خدایه طوری میافرید دختر رو که احساسش و غرورش به راحتی قابل بازیچه شدن ...

من تو این چیزا پهلوونی بودم😄الانم خیلی تحت تاثیر نیستم خیلی دخترا خودشونو سرعشق و عاشقی میکشن انقدر دیدم،منم میگم قویم میگه تو سنگ دلی سخت احساسی