2777
2789
عنوان

حس میکنم نجابتم از بین رفته و آلوده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8518 بازدید | 164 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو این چیزا پهلوونی بودم😄الانم خیلی تحت تاثیر نیستم خیلی دخترا خودشونو سرعشق و عاشقی میکشن انقدر ...

ببین تو که قوی هسی و پهلوون بازم یه مقداری با احساست بازی کرده و هرچند هیچ غلطی نکرده 😂 حالا ببین اگه به قول خودت از اونا ک خیلی درگیر عشق و عاشقی و صنایع وابستش هستن چی😂

هرگِردی،گردونیس...

اوناهم هول هستن نگاه ابجی زن دختر مشخص میکنه کدوم پسرنجیب هستن من که همیشه چهارچوبم دارم طرف اومده ع ...

منم همینطوریم ولی این دلمو برد انقدر عاشقش بودم نه نمیگفتم بهش تو هیچ موردی یادمه میگفت س‌.ک.س چت بلد نیستی باهام انجام نمیدی من دلم میخواد تو چرا اینجوری ای من حتی سر این خودمو سرزنش میکردم که چرا نمیتونم راضیش کنم

منم همینطوریم ولی این دلمو برد انقدر عاشقش بودم نه نمیگفتم بهش تو هیچ موردی یادمه میگفت س‌.ک.س چت بل ...

حالا گذشته شک نکن اون دنبال هوس بود وجای باریک نرسید قشنگم خیلی مواظب خودت باش خیلی جامعه پرازگرگ هس

حالا گذشته شک نکن اون دنبال هوس بود وجای باریک نرسید قشنگم خیلی مواظب خودت باش خیلی جامعه پرازگرگ هس

اونم همینو میگه که پسرا همه گرگن مواظب باش گول نخوری😄گفتم گول تو یکی رو خوردم بس بود برام

هفت روز، صبح قبل از نماز صبح بجای وضو، غسل کن تا زهر تنش از بدنت خارج بشه‌. جمعه هم برو یک زیارتگاه دو رکعت نماز حاجت برای خارج شدن آلودگی از تن و روحت بخون. مطمئن باش اثر میکنه. 

دوستت دارم دلیل زندگیم E

عزیزم اولا توبه کن در بخشش همیشه بازه 

روزی ۲۰۰۰ تا الله غفور بگو کلا پاک بشی 

و این ک تو .توی دلت نجابت داشتی

نجابت فقط ب جسم نیست 

این ک دلت پاک بوده نیتت رسیدن ب خواستت بوده نیاز نیست 

سرزنش کنی فقط این درس بوده 

ک منتظر گوهر شناس لایق باشی 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
اسی به خاطر خودت به خاطر خدا مواظب خودت باش خدایی نکرده نزار روزی برسه که سخت پشیمون باشی این راه اش ...

من دیگه عاشقش نیستم گفتم بیا گاهی مثل دوست معمولی حرف بزنیم چون یدفه غیب شم نامردیه و ممکنه خیلی زجر بکشه اما باور نمیکنه حسم بهش عوض شده میگه تو هنوز اونجوری دوستم داری