2777
2789

چن ماه صحبت مجازی داشتیم

آخرش میگفت حضوری قرار داشته باشیم بوس و بغل داشته باشیم و بریم بیرون

منم اولین بارم بود برم سر قرار و گفتم باشه بریم بیرون صحبت کنیم ولی والدینم سختگیرن تا زمانی که عقد نیستیم بوس و بغل ممنوع هس یا تماس فیزیکی ممنوعه 

البته فرد عادی ام مذهبی نیستم

اینم گفت مرد نمیتونه ۱۰ سال بعد اینکه درسش تموم شه برا یه لحظه رمانتیک صبر کنه و تا حس‌پوچی می کنه و سرد شد 

کارم اشتباه بود؟ 

اینجا گاها می بینم بعضیا چن سال بوس و بغل داشتن و آخرش ازدواج کردن. حس می کنم کارم درست نبوده که با همچین حرفی کراشم از دست رفت‌‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره هرکس برا خودش قوانین وچارچوبی داره

ایشون چرا احترام نمیذارن

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

ده سال دیگه گفته میگیرتت؟ 🤣🤣🤣 تو هم گفتی بعد عقد رابطه آره؟

نه این ده سال دیگه میگیرتت نه تو کارارو برای بعد عقد نگه کیداری

تو قرار اول گفته رابطه وای

استفاده میکنه ازت  اشغال میندازتت احمق

عقلت کجاس

لاشیاش ده تا قرار اول نمیگن رابطه

همین الان پشیمونی پا ندادی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

چرا همیشه دخترا ب علت ترس از دست دادن یا ناراحت شدن طرف مقابل باید تن بدن ب خواسته های پسرا

فقط اونا حق دارن ب خواسته هاشون برسن؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

قاعده کلی که بگه با رابطه فیزیکی حتما ازدواج میکنی یا حتما نمیکنی نداریم عزیز 

شما تو این مسائل باید طبق نظر شخصی خودت و واقعیت پیش بری 

خیلی فاکتور داره

اما در کل بخاطر نگه داشتن یه مرد حتی دستشم نگیر اگه قلبا راضی نیستی

بعدم شما اگه نمیخوای هیچ گونه ارتباط فیزیکی داشته باشی فقط باید وارد روابط رسمی به قصد ازدواج با مدت زمان مشخص بشی

رابطه مجازی چند ماهه هم غلط اندر غلطه

چه سا‌ده ای

ساده نیس یه چیز دیگه س که پشیمونه چرا نه گفته

تازه طرف هم ازدواجی. نیس

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بگو من از این کارا نمیکنم حالا میخای بخا نمیخای نخاه

اگه از الان رابطه رو باهش شروع کنی چند وقت دیگه چیز دیگه ام ازت میخاد،شک نکن ایشون برای خالی کردن خودش میخاد ازت استفاده کنه

قول میدم بهت اگه فردام ازدواجی در کار باشه همین اقا بعد ازدواج بهت میگه تو همونی بودی که تو ماشین میومدی بغل من و....کلی بهت سرکوب میزنه.

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

قاعده کلی که بگه با رابطه فیزیکی حتما ازدواج میکنی یا حتما نمیکنی نداریم عزیز شما تو این مسائل باید ...

حداقل حق اینو داره تو قرار اول بگه نه! طرف یه ثانیه وقتش نمیخواد تلف شه