2777
2789

مادر شوهرم زانو هاش مشکل داره بخاطر همین تو 1 ماه باید 2 بار بره مشهد پيش دکتر بخاطر همین من خیلی سوار هواپیما میشم حالا چه تنها چه با مادر شوهرم 

این خانوم خیلی علاقه مند هستن به پرواز های نصف شب مثل 2 شب 1 شب 

چون هم تو فرودگاه کمی خلوته هم هوا خوبه خونه تا فرودگاه دوره منو تا اونجا که شوهرم میبره احساس ترس استرس‌ دارم مخصوص موقعی که تو هواپیما هستم چون شبه احساس ترس میکنم هواپیما که خلوت باشه بیشتر میترسم اخه این ترس مسخره یعنی چی الان نگید خیلی پولداری نه پولدار نیستم بليط هواپیمای مادر شوهرمو بچه هاش نوبتی میدن منم شوهرم یا خود مادر شوهرم از حقوقش چکار کنم فقط دوماه دیگه مونده 

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

وای ما یه دفعه پروازمون باید ساعت یازده دوازده میشست مهراباد 

دو سه ساعت روی تهران هواپیما دور زد دیگه سرمون گیج افتاده بود 

چرخا وا نمیشد

ما هم از ترس خندمون گرفته بود مردم کم مونده خفمون کنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخواب

منظور 😑

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

خب ترست بریزه

آها فکر رفت جای دیگی ببخشید 

وای ما یه دفعه پروازمون باید ساعت یازده دوازده میشست مهراباد دو سه ساعت روی تهران هواپیما دور زد دیگ ...

😂😂😂😑وای چ بد

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)