2777
2789
عنوان

🥲محفلو امشب نگا کردید

99 بازدید | 13 پست

من اصلا نگاه نمیکنم این برنامه رو یه طوری خندم میگیره الان اتفاقی دیدم بابام نگاه میکنه هرشب منم بیکار نشستم نگاه کردم 

یه پسرس اتیسمیه نه حرف میزنه نه میشنوه نه زبان اشاره بلده نه هیچ فقط قران. 

فقط سوره قران رو میشنوه و صفحه رو در عرض دوثانیه پیدا میکنه و فقط تو تلویزیون و هر جا باشه قران و دعا گوش میده قبلا هم اصن قران باهاش کار نکردن پدر و مادرش از ۹سالگیش فهمیدن اینطوره راستش این.....  معجزه بود واقعا گاهی واقعا از اخرتم میترسم 😥 نه نماز میخونم نه چیزی توهینم میکنم اما یه چیزایی میبینم دهنم بسته میشه 

(میدونم یکی میاد میگه مزخرفه) 

زندگی من 😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍

تازه یکبار که مشهد بودم یه دختره نابینا جلوم بینا شد 

چرا هنوز شک دارم 🥲چرا اینطورم کاش پاک بودم اما دلم نمیخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیز دلم می‌دونی امشب چه شبی عزیزی هست ؟ معلومه خدا و امام زمان هم دوست دارن ، تا خدا نخواد تو دل کسی امید به هدایت نمیندازه ، برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

منم میخوام نماز شروع کنم اگ خدا بخواد

چه سعادتی از فردا صبح شروع می‌کنی ان شالله منم دعا میکنی سر نمازات . اسمم فاطمه هست 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

میشه نماز خوند اما حجاب نداشت؟  

من نمیتونم با حجاب کنار بیام خوشم نمیاد چرته 

چرا باید دولا خم بشم؟ خب وظیفه خداست اب و غذا بده پس چرا افریدمون

تازه یکبار که مشهد بودم یه دختره نابینا جلوم بینا شد چرا هنوز شک دارم 🥲چرا اینطورم کاش پاک بودم اما ...

شروع کن وقتی دلت میخواد ، همین الان یه سلام به امام زمان بده و ازش کمک بخواه میتونی دو رکعت نماز بخونی ، از یه جایی شروع کن ، یه قدم سمت خدا بیا ببین خدا چیکار می‌کنه برات 

والا عزیزم چه سعادتی کلی مسیر غلط رفتم اگه لایق باشم اره دعا میکنم

خدا میبخشه جوری که انگار گناهی نکردی ، همین که پشیمونی یعنی خدا بخشیدتت ، منم دعا کن عزیزم 

حتما ❤️شمام برای من دعا کنید

ان شاالله بهترین ها نصیبت بشه عزیز دلم