2777
2789
عنوان

نظرتون راجب کلاس شنا چیه ❓❓❓

175 بازدید | 17 پست

۱۸ سالمه کنکوریم برم دانشگاه اونجام چند سالی طول میکشه 

تقریبا میشم ۲۴ ساله 

بنظرتون دیره ۲۴ سالگی کلاس شنا برم ؟ البته من کلاس عادی نمیخوام 

میخوام حرفه ای شم برم مسابقات برای این میگم بنظرتون دیره ؟؟ 

ب اسکیت و شنا ب شدت علاقه دارم 

ی دفعه هم میگم کلاس اسکیت حرفه ای شرکت کنم و مسابقات اسکیت برم 

بین این دوتا موندم دوتاشونو دوس دارم 

چون ی اهداف دیگه ام دارم خیلی زیاد میشن وگرنه دوتاشونو انتخاب میکردم 😂😂

نظر شما کدومه؟؟ 

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا شنا

شنا رو از همون ۱۸ شروع کن تابستونا کلاس برو و تو ابام دانشگاهم برو استخر دانشگاه ...قطعا بعد یه امتحان سخت یه شنای جانانه ادمو سر حال میاره

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اسکیت، بعد کنکور شروع کن! چرا ۲۴ سالگی؟

بعد کنکور خب میرم دانشگاه درسا هست میگم شاید نتونم 

بعدش میتونم برم مسابقات اسکیت حرفه ؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

از همین ۱۸ سالگی شروع کن

کنکوریم نمیشه 

۱۹ سالگی برم دانشگاه اونجام میگم شاید درگیر درس بشم نتونم 

بنظ شما اسکیت یا شنا ؟ میخوام تا آخر ادامه بدم برم مشابقات حرفه ای 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شناآرامش خالص:)

اسکیت هم آرامش داره 🙂

وای چقد تصمیم گیری سختهههه من دوتاشونو دوست دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از ۱۸ شروع کن حتما که ۲۴ سالگی بعد دانشگاه چندتا مهارت داشته باشی شنا به نظرم بهتره

امسال ک کنکوریم نمیشه مگه از ۱۹ شروع کنم 

شنا خطر عفونت اینا نداره ؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40