2777
2789

ولی متاسفانه از خود بچگی تو فکر اینده و هدف بودم و تا به الان دهنم رسما صاف شده از فکر کردن به این چیزا

با خودم میگم کاش منم تنها خواستم از زندگی همین بود یه ازدواج خوبو یه تشکیل خانواده ولی خب..

ضمنن تاپیکم توهین به کسی نبوده و نیست صرفا کسایی که مثل منن درک میکنن که چی میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبه که فکر هدف و زندگی بودی 

اول به فکر مستقل شدن بعد ازدواج... اتفاقا ازدواج خوبه خیلیم خوبه منتهی تو سن و زمان مناسب اگه اتفاق بیفته

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

منم همینجور

ولی همیشه هم تو ذهنم و هم تو عمل واسه استقلال و پیشرفت و اینکه به چیزی بتونم بشم تلاش کردم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نه اگه خودت بتونی زندگیت رو بسازی . یه دنیا می ارزه که وابسته شوهر بشی

اون که صد درصد

منظورم کسایی بود که اصلا به این موضوع فکر نمیکنن

یعنی ته دیدشون اینه شوهره میاد خوشبختشون میکنه

منم همینجورولی همیشه هم تو ذهنم و هم تو عمل واسه استقلال و پیشرفت و اینکه به چیزی بتونم بشم تلاش کرد ...

سخته واقعا ولی رسیدن بهش خیلی می ارزه

امیدوارم موفق باشی🩷

سخته واقعا ولی رسیدن بهش خیلی می ارزهامیدوارم موفق باشی🩷

قربونت بله دقیقا

به همچنین عزیزم💚

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!