2777
2789

قضیه از این قراره که روز جمعه مهمون داشتم 

از یه شهر دیگه اومده بودن 

و من خیلی باهاشون رودروایسی دارم و اینا یکدفعه ای بدون اینکه بگن اومدن

خلاصه اومدن بعد یکساعت بچش رفت دستشویی و اومد 

منم بعد چند دقیقه دیگش رفتم دستشویی 

بچش یازده سالشه چشمتون روز بعد نبینه 

دیدم پی پی کرده و آب نریخته بود نشسته بود بره پایین همینجوری مونده بود 

دستشو به شیر آب مالیده بود به دستمال کاغذی و همه 

خیلی خیلی بدم اومد 

از وقتی این صحنه رو دیدم با خودم میگم چطور یه عده فقط میگن بچه بیاریم چرا به فکر تربیتش نیستن 

بعد جالبیش اینجاس دستمال کاغذی برداشته بود 

که نمیدونم‌چی رو پاک یا خشک کنه 

اون دستمال بی صاحاب رو ننداخته بود سطل اشغال 

انداخته بود وسط همون جایی که دست میشورن بیشعور 

هر سری یادم میفته حالم بد میشه 

با خودم میگم چرا اون بچه وقتی دیده اوضاع خیته نیومده مامانشو صدا بزنه 

یا مامانش که می‌دونه بچش این مدلیه 

باهاش پاشه بره دستشویی 

خونه مردم رو به کثافت نکشه 

خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نتونستم بگم 

بااون وضعیتم مجبور شدم چند ساعت تو دستشویی بمونم و تمیز کنم چون یه مهمون دیگم داشتم که خودم دعوتش کرده بودم و نزدیک خونمون بود 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید آب گرفته ولی نرفته و یادش رفته به مادرش بگه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

وای از بچه ۱۱ ساله بعیده واقعا 😮😮

آره سال پیشم اومده بود خونمون 

با خودش یه چیز قیمتی برده بود 

و من متوجه نشده بودم بعدا گندش در اومد 

که وقتی گفتم 

مامانش گفت شما نباید این جور چیزا رو جلو دست بچه بزاری 

بالاخره زرق و برق داشته بچه خوشش اومده😐

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
وای چه بدبه مادرش نگفتی؟!

تا از دستشویی اومدم بیرون 

مهمون بعدیم پشت در بود 

وقتی اومد دیگه فرصت نشد چیزی بگم

۱۱سال بزرگهههه که

مادرش این دیدگاه رو نداره متاسفانه

آره سال پیشم اومده بود خونمون با خودش یه چیز قیمتی برده بود و من متوجه نشده بودم بعدا گندش در اومد ک ...

واااا اون دیگه چه مادری بوده تو به بچت یاد بده بگو رفتی خونه کسی به وسایلشون دست نزن😐😐😐😐

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻