2777
2789

به سلامتی

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

سفرت سلامت

سلام ما رو هم برسون

التماس دعا 🌷 🤲 🌷 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

میشه منم دعا کنی عزیزم ، اسمم فاطمه هست خیلی نیاز به دعا دارم ، منو عزیزام رو دعا میکنی ؟ذ

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سلام خوش به حال خوشت توراخدابرای منم که تابحال نرفتم دعاکن بگو یاحسین به جان دخترت رقیه اول ایمان بچه هامون رابالاببر بعدم محسن که بیگناه زندانه آزادبشه بعدم محمدحسین به یه کاردایم وشریف برسه وفرزانه هم خوشبخت بشه بگو مریمم بیادزیارتت وصررهاش جبران بشه ممنون پیشاپیش زیارتت قبولبه سلامتی برگردی

حق باشماست

من یادت میمونه دعا کنی میگن زیر قبة اماموحسین هر دعایی مستجاب میشه تو رو خدا برا دخترم زیر قبة دعا کن ۱۵ ماهشه دعا کن حالش خوب شه امام حسین نگاش کنه اسمش زهراست 

هر چی خدا بخواد خدا که بد نمیخواد دوستم 
دعا کن مشکلات. مالیم حل بشه و دستم پول زیادی بیاد گلم

بتورتون میشه من پول سفر و که جور مردم بدم به کاروان اصلا پول نداشتم یعنی ته حسابم 80هزار تومن مونده چون با کاروان می فام خرجی نداشتم اما ته دلم یکم ناراحت بودم میگفتم بدون هیچ پولی دارم میرم 

همین دیشب از طرف همون سازمانی که کار میکنم 3میلیون و خورده آیی به کارت حقوقی من واریز شده 

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم