2777
2789
عنوان

چقد سوپریا پیش ما ادما بدین😐

235 بازدید | 24 پست

ینی من فوبیا سوپری رفتن دارم. هر بار مجبوووور شدم رفتم به گه خوردن افتادم. یه هایپر نزدیکمونه همیشه ازونجا میخرم. امشب ده و رب رسیدم سر هایپر محله مونه دیدم بستس تعجب کردم. رفتم سوپریا از هر کدوم یه خنجر خوردم اومدم پنیر بردارم پنیر تاریخ رفته. یکیشونم فقط روغن جامد پنج کیلویی فقط داشت. اخر مجبور شدم دو تا کره جا روغن گرفتم. روشون زده بود ۳۱ولی پام۳۵حساب کرد🤢

منی ک زیاد هایپر نمیرم

در ماه شاید ی بار

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من تا جایی که بتونم از سوپریای محلمون خرید میکنم نه هایپرها .

هیچ وقت هم جنس تاریخ مصرف گذشته و بد ندادن بهم

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

پس از کجا شیر تخم مرغ پنیر کره روغن رب اینا میخری

من نمیخرم

خانواده میگیره

مثلا چن روز پیش رفتم سوپر ادامس گرفتم چون سرراه مترو بود

در حالت عادی نمیرم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ولی من تا جایی که بتونم از سوپریای محلمون خرید میکنم نه هایپرها .هیچ وقت هم جنس تاریخ مصرف گذشته و ب ...

منم همیشه دلم برا سوپریا میسوزه ولی هر بار رفتم عین سگ پشیمون شدم. ادمو می چزونن

سوپری ها خیلی گناه دارن ولی انقدر گرون میدن ادم دلش نمیاد پول زیادتر بهشون بده🥺

حالا من دو قلم چیز میخواستم فکر کن اونایی که چند قلم جنس برمیدارن دو سه کیسه میشه همین جور یه قیمت از خودشون میگن. اصلا درست حساب نمیکنن

حالا من دو قلم چیز میخواستم فکر کن اونایی که چند قلم جنس برمیدارن دو سه کیسه میشه همین جور یه قیمت ا ...

ببین دوست من میگه جلوی ادارشون یه مغازه سوپری محلیه میگه به اجبار وسط کارمون ازش میریم برای صبحونه خرید میکنیم و همیشه میکنه تو پاچمون ...

سوپریای ما جنساشون شیکتره برندهاشون بهتره هایپر و افق و رفاه زیاد دوست ندارم

وای کوروش موروش ورفاه و اینا که افتضاحن. من پام نمیذارم. این که من میگم اسمش هایپره. یه فروشگاه بزرگه هیچ اسمی دیگه نداره

بابای منم بیشتر از افق کوروش میخره 

امامن  تو محلمون اگه چیزی بخوام از  سوپریمون بخاطر اخلاق کاری و اینکه همیشه وسایلاش تازه و مشتریش زیاده خرید میکنم 

الانم دارن بخاطر اجاره مغازه بالا جمع میکنن ناراحتم 🥲