2777
2789

شوهرم یه دختر خاله داره که قبلا گویا شوهرمو می خواسته و خلاصه که همسرم ازش حیلی ردش میاد . اینا به کنار . 

این دخترخاله هر وقت منو میبینه یک کارایی میکنا که مثلا بی احترامی کنه کنارم روی مبل میشنه کلا روشو انور میکنا نه اینکه سرشو بگردونه کل بدنش پشت به منه . یا مثلا عروسی میریم میاد پشتش به نن وامیسته دست میزنه هورا میکشه . اینکارا رو چندین بار انجام داده . شما چکا میکنید با اینجور آدمی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آدمی حال بهم زنی این آدما دست خودشون نیست روانین من ب جا تو بودم ی بار قشنگ میشستمش حالیش شه

یه چیزی که محترمانه باشه ولی بسوزونش 

چون خیلی سلیطه هست بخوام بد حرفی بزنم کم میارم جلوش

یه چیزی که محترمانه باشه ولی بسوزونش چون خیلی سلیطه هست بخوام بد حرفی بزنم کم میارم جلوش

مثلا من آن بجای تو تو عروسی بودم میرفتم بهش میگفتم کاش بعضیا یکم شعور داشتن مثل حیوون جلو آدم نمی ایستادند خخخ