2777
2789
عنوان

فیبروادنوم سینه خانما هر کی تجربه داره بیاد براش دعا می کنم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 53 پست
خواستی بهت بگم چکار کنی که زود از بین بره اگه هم قصد بچه دار شدن داری که با شیر دادن از بین میره

نه گلم فعلا مجردم هنوز بچم قصد ازدواج ندارم ۲۱ سالمه اگه میشه روشی بگید که همینجور خوب شه

نه نیست فقط باید به موقع بری سونو بشی منم دوتا اینور داشتم دوتا انور باردار شدم و شیر دادم تو هر کدو ...

ممنونم از دلداریت بخدا خیلی استرسی ام وسواس فکری دارم تو دلم میگم خیلی خطرناکه ترس تو دلم هست خیلی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم فعلا مجردم هنوز بچم قصد ازدواج ندارم ۲۱ سالمه اگه میشه روشی بگید که همینجور خوب شه

کیست بدن بیشتر با شکلات کاکائو قهوه ازین قبیل بیشتر میشه اینارو با پنیر پیتزا و فست فود نوشابه و دلستر به مدت ۳ ماه قطع کن و تا دوماه ناشتا دوسین بخور همین زود از بین میره انشاالله

ممنونم از دلداریت بخدا خیلی استرسی ام وسواس فکری دارم تو دلم میگم خیلی خطرناکه ترس تو دلم هست خیلی..

نه عزیزم کیست گه معمولا خوش خیم توده هم ها خطرناکن که اونام اکثرا خوش خیمن 

فقط باید مراقب اندازشون باشی 

چکاپ هاتو برو 

و توده من هیچ دارویی نداشت این دردهارو هم داشتم دکتر میگفت اگه خیلی اذیتت کرد مسکن بخور 

توده های من ژنتیکی بود 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
حالا درمانمم میگم برای کسایی که شاید مشکلشو دارنمن قرص اسکای زینک گرفتم همراه با امپول بیوتین و دکسپ ...

ممنونم عزیزم

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

نه قشنگم منم دارم... من الان 8 ماهی میشهدرگیرشم ولی قرص ویتامین e میخورم برای سینم... خیلی جوابه... ...

عزیزم مگه سبزیجات بده من نمیخوردم حالا خیلی میخورم میگم خوب باشه شاید سالاد مخصوصا و ویتامین e میخوردم سینم درد میکرد دیگه نمیخورم مگه ویتامین تاثیری داره در کوچیک شدنش؟ 

عزیزم مگه سبزیجات بده من نمیخوردم حالا خیلی میخورم میگم خوب باشه شاید سالاد مخصوصا و ویتامین e میخور ...

بله تاثیر داره در هفته دو سه مرتبه بخور... سبزیجاتم خوبه زیادش کن 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403