2777
2789
عنوان

فیبروادنوم سینه خانما هر کی تجربه داره بیاد براش دعا می کنم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 53 پست
مرسی عزیزم همینکارو میکنم . شما ریزش موهم دارید؟

بله شدید داشتم اما اونم درمان کردم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

چرا سختش میکنی منم دارم والا باید چک میشدم دوسال نشدم سونو هم ک دادم دکترش آشنا بود گفت خودمم دارم ف ...

چشم منم ورزشو میزارم تو روتینم به منم گفتن نترس فقط ۶ ماه یه بار چکاپ طبیعیه ممکنه خیلیا داشته باشن استرس خودش سمه استرس نداشته باش🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم ریزش مو دارم.. بخاطر اون سیپرترون کامپاند خوردم و اسپیرو.. ولی بخدا دیگه سمتش نمیرم برای ر ...

تونیک چی مثلا چه مارکی ؟ منم دیگه استفاده نمیکنم 

مکمل واسه مو چیزی استفاده میکنی؟

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

عزیرم نگران نباش خواهر منم داشت دکترش گفت تا وقتی بزرگ نشده دارو کافیه بزرگ شد جراحیش کرد الانم خوبه ...

یادمه برای خواهرم خیلی نگران بود تو همین نی نی سایت خوندم دکتر یکی ب کاربرا گفته بود مثل ی جوش ک ممکنه رو صورت یا بدن یکی باشه ولی برای یکی دیگه نباشه همینقدر عادی و معمولی هست 

حتما پیج نیلوفر پی سی او رو بخون طبق اون اصلاح سبک کن خوب میشی دارو هورمونی نخور به منم پنج سال پیش گفتن دارو نخور چون سینت پر از کیسته

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
عزیرم نگران نباش خواهر منم داشت دکترش گفت تا وقتی بزرگ نشده دارو کافیه بزرگ شد جراحیش کرد الانم خوبه ...

ممنونم عزیزدلم از دلداریت.. من فقط میترسیدم نکنه بدخیم بشه.. استرس داشتم.. 

خداروشکر عزیزم

حالا درمانمم میگم برای کسایی که شاید مشکلشو دارن

من قرص اسکای زینک گرفتم همراه با امپول بیوتین و دکسپانتنول شامپومم کلا عوض کردم الام 8 ماهی میشه فقط استم سل میزنم که کلا موهام رویش مجدد و حجم دهی داشت

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نه نیست فقط باید به موقع بری سونو بشی 

منم دوتا اینور داشتم دوتا انور باردار شدم و شیر دادم تو هر کدوم یکی یدونه دارم در حد یکسانت ینی دوتاش از بین رفته بود دوتاشم کوچیک شده

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌