من برای تنبلی تخمدان سه ماه داروی پروژسترون خوردم.. بعدش سینه درد گرفتم.. سونو برام نوشتن گفتن فیبرو آدنوم داری چند میلی متریه ۵ تاس.. تو هر دو سینم.. درد دارم زیر بغل و سینم.. خیلی میترسم خانما.. خطرناکه؟؟! دارم دیونه میشم😔
امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭 ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید. https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403
عزیرم نگران نباش خواهر منم داشت دکترش گفت تا وقتی بزرگ نشده دارو کافیه بزرگ شد جراحیش کرد الانم خوبه ...
یادمه برای خواهرم خیلی نگران بود تو همین نی نی سایت خوندم دکتر یکی ب کاربرا گفته بود مثل ی جوش ک ممکنه رو صورت یا بدن یکی باشه ولی برای یکی دیگه نباشه همینقدر عادی و معمولی هست
من قرص اسکای زینک گرفتم همراه با امپول بیوتین و دکسپانتنول شامپومم کلا عوض کردم الام 8 ماهی میشه فقط استم سل میزنم که کلا موهام رویش مجدد و حجم دهی داشت
امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭 ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید. https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403
منم دوتا اینور داشتم دوتا انور باردار شدم و شیر دادم تو هر کدوم یکی یدونه دارم در حد یکسانت ینی دوتاش از بین رفته بود دوتاشم کوچیک شده
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌