2777
2789
عنوان

دوستم به بچم یه حرفی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 57 پست

میدونی ادم باید از خیلی حرفا درس بگیره چقدر خوب که تو روت گفته اتفاقا این دوست خوبیه اگه بچتون سنش کمه کمکش کنین تا از پس خودش بر بیاد الان جامعه جوری نیست میخورنش بقیه اذیت میشه

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

میگفتی دست و پا چلفتی حرف قشنگی نیستاا

با شوخی میگفتی متوجه بشه.

ولی اگر حرفش درسته ، ناراحت نباش و به پسرت کمک کن که بتونه رو پای خودش بایسته.

اینکه امروز این حرفو از دوستت بشنوی و مشکل حل کنی بهتر از اینه که امروز فردا از صدتا غریبه بشنوی

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بچتو بهتر میشناسی واقعا یه مقدار دست و پا چلفتیه؟ اگه مشکل داره تو کارای عملی پیش دکتر ببرش تاخیر و مشکل تو کارای عملی ممکنه قابل درمان باشه یا ممکنه نشونه های یه اختلال باشه که البته امیدوارم این نباشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چیکار کرده بود مگه بچت که اونجوری گفت؟

هیچی.تو کوچه یه لحظه دستمو ول کرد دویید.

این ددستم یه اخلاقی داره وقتی از جایی ناراحته اینطوری خودشو خالی میکنه انگار.ماشینمو عوض کردم همه تبریک گفتن این هیچی نگفت.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
پسر منم امسال میره مدرسه من غذا میدم دسشویی میکنه میگه مامان میای بشوری😁🤣

خب خوب نیست دیگه 

من خودم بچ هام لوسن مجبورم فقط مدرسه غیر دولتی ببرم چرا جون میترسم

کلی هزینه میکنم الکی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مگه دیدی بچه اون وحشی باشه گناه داره اون نفهمیده تو چرا همچین بگی؟

تو از کجا میدونی که نیست... قطعا بچه استارتر رو با بچه خودش مقایسه کرده و گفته بعدشم دوست عزیز من برای استارتر کامنت گذاشتم نا شما

هیچی.تو کوچه یه لحظه دستمو ول کرد دویید.این ددستم یه اخلاقی داره وقتی از جایی ناراحته اینطوری خودشو ...

از حسادتش بوده این حرفش وگرنه این کار بچت دست و پا چلفتی به حساب نمیاد 

من دیروز مهمون داشتم 

ک البته خودشونم خودشونو دعوت کرده بودن 

بچش ده یازده  سالشه اومده رفته دستشویی 

دستشویی کرده بود آب نریخته بود بره 

همینجوری مونده بود 

من خیلی بهم برخورد ولی اینجوری ک دوستت بهت گفته 

نگفتم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
تو از کجا میدونی که نیست... قطعا بچه استارتر رو با بچه خودش مقایسه کرده و گفته بعدشم دوست عزیز من بر ...

دوست عزیز اینجا امنت و ریپلای آزاد هست نبود کلا قفل باید می‌بود پس وقتی از حرفی کم میارین خوبه ی جمله یاد گرفتین با من نبودی