2777
2789
عنوان

دوستم به بچم یه حرفی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 57 پست
باهاش سرسنگین باش یه مدت اگه گفت حس میکنم ناراحتی اینا بهش بگو قضیه رو

بهش پیام دادم گفتم امروز خوش گذشت.بارم بریم بیرون.راستی پسرم دست وپاچلفتی نیستا.اینطوری میگی یهو میشنوه ناراحت میشه بچه

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش پیام دادم گفتم امروز خوش گذشت.بارم بریم بیرون.راستی پسرم دست وپاچلفتی نیستا.اینطوری میگی یهو میش ...

آره کار بچه ی‌شما اصلا چیزی نبوده که بخواد این حسابش کرد

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
یک مدت دوری کن ازش باهاش زیاد راحت نباش کم محلی کنی خودش متوجه میشه

ناراحتم همش مبگم چرا جوابشو ندادم.پیام دادم بهش.

خوشم نیومد از حرف زدنش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خوب گفتم یعنی؟

خوبه لااقل تو دلت نمی‌مونه 

صبر کنیم ببینیم چی میگه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خوشم نیومد از حرف زدنش

ببین من حامله شدم تبریک نگفت.ماشین خریدم تبریک نگفت.خونه خریدم تبریک نگفت.من محتاج تبدبک اون نیستما.حس میکنم حسادت میکنه و اینطوری با تبکه انداختن و ایراد گرفتن خودشو خالی میکنه

پارسال ناهار دعوتشون کردم.پلوخورشت و سالاد اماده کردم.اومو کعت باز تو میخوای خودتو به رخ ما بکشی؟درصورتی که پلوخورشت ساده گذاشته بودم.

ببین من حامله شدم تبریک نگفت.ماشین خریدم تبریک نگفت.خونه خریدم تبریک نگفت.من محتاج تبدبک اون نیستما. ...

خوب چرا از زندگیت حذفش نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

[QUOTE=393822975]چی گفتی[/QUOTE هرموقع تونستی بگو بریم بیرون باز.خیلی خوش گذشت.
راستی پسرم دست وپاچلفتی نیستا!ممکنه بچه بشنوه بهش اینطوری میگی ناراحت بشه.

خوب گفتی بعد هم چطور دلش میاد به بچه بگه دست و پاچلفتی بچس دیگه نباید از کار بچه ناراحت شد یا عیب گرفت که

زمانه دوخت لبم را به ریسمان سکوت که عهد، عهد غم است و زمان، زمان سکوت:)