2777
2789
عنوان

مهمونی های خونوادگی و آقایون متاهل

134 بازدید | 10 پست

دوستان یه راهنمایی ازتون میخوام. من تو جامعه الان و با وجود انواع و اقسام بانوانی که هستن، یه دختر معمولی هستم که بعد از یه مدتی هم کلا اقایون و اینکه در نظرشون چطور جلوه کنم اصلا برام اهمیت نداشت. اما مسئله اینه که چندباری حس کردم اقایون متاهل با دیدی من رو نگاه میکنن که اصلا خوشایندم نبود. واقعا آدمی نیستم که اهل ناز آوردن باشم اما خیلیا بهم میگن دختر ظریفی هستی و خیلی جاها نگرانم میشن حتی با وجود اینکه من خیلی خودم رومستقل نشون میدم. حتی دوستان نزدیکم چه اقا و چه خانوم همچین حسی دارن که باید مراقبت کنن ازم. خلاصه چندشب پیش رو مثال بزنم براتون که ما داخل مهمانی خونوادگی بودیم و من برخلاف بقیه خانوما که مقداری راحت تر هستن، کمی پوشش پوشیده تری داشتم. ارایش ملیح و مینی اسکارفی که به پشت بسته بودم. یکی از اقایون متاهل فامیل به قدری من رو نگاه میکردکه من واقعا حالم گرفته شد وقتی داخل مهمانی بودم. با اینکه از قلل این رو شنیده بودم و همه میگفتن که فلانی خیلی چشم پاک و خوبه. حس به شدت بدی داشتم، میدونین که احساسات خانوما در اکثر مواقع درست حدس میزنه. یه مدت قبلم بیرون بودیم یه محیطی که حتی خانوما وقتی منو میدیدن میگفتن وای چقدر خوش انرژی، حتی یه خانوم از سر یه میز اومد پیشم گفت انرژی تورو من رو به سمت خودش کشوند. اونجا هم یه اقای متاهل به قدری نگاه میکرد که خانومش متوجه شد و جاشو تغییر داد. به نظرتون مسئله چیه...من باید کاری انجام بدم که این اتفاق کمتر بشه؟ هیچ ایده ای ندارم اما حس بدش واقعا ناراحتم میکنه و باعث میشه دلم نخواد برم مهمانی یا جایی. هرچند داخل فامیل و اشناهای ما همه راحت هستن. 

عزیزم . شاید جذابیت ذاتی داری . شنا همین که سعی میکنی دلبری نکنی و مناسب رفتار کنی و بپوشی کافیه . اونا دیگه باید یه فکری واسه هول بودن خودشون کنن .

اگه از کسی حس بدی میگیری سعی کن اطرافش نباشی بخاطر حال خودت 

الحمدلله رب العالمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب نگاه کردی فهمیدی داره نگاهت میکنه ،میتونستی جات رو عوض کنی

عزیزم فایده ای نداشت و همچنان نگاهم میکردن. شما تو موقعیت نبودی ایشون از من بیشتر از بیست قدم فاصله داشت چشمش رو برنمیداشت...من خیلی حس بدی میگیرم خیلی موقعیتها حتی محیط رو ترک کردم

عزیزم یه سری از آقایون که تعهد و شخصیت ندارن، به همه زن ها و دخترا نگاه میکنن

اصلا تفاوتی بین شما و یکی دیگه نیست براشون 

پس اینجوری نیست که شما بخوای چیزی رو در خودت تغییر بدی، یا اصلا موضوع درباره تو باشه

مشکل از اوناست که خرابن و هر روز به یکی نگاه میکنن.

و متاسفانه زن هاشون مرد های خرابی رو انتخاب کردن

عزیزم یه سری از آقایون که تعهد و شخصیت ندارن، به همه زن ها و دخترا نگاه میکنناصلا تفاوتی بین شما و ی ...

البته. شماهم درست میگی کاملا...امیدوارم این مورد هیچوقت درمورد همسر اینده خودم اتفاق نیوفته چون به شدت ناراحت کننده خواهد بود متاسفانه...

وگرنه باور کن من حتی بعد از یه مشکلی که برای یکی از دوستانم پیش اومده بود انقدر بیشتر مراقب خودم بودم اما هرکاری هم میکنم گاها فایده نداره. شاید چندسالی میشه که دوستم اومد بهم گفت که دوستپسرم من رو با تو تهدید کرده و گفته من از این دوستت خوشم میاد و تو اگر اذیتم کنی حتما میرم با این خانوم دوست میشم. این اصلا حرفی نیست که یه مرد بخواد بزنه. اونم در حالتی که من حتی سلام علیک هم با ایشون نداشتم و فقط ایشون از دور یه بار اومدن دنبال دوست من، من رو دیده بودن