اما جاریم بیشتر وقتا بی دعوت باشوهرش میرن اونجا و ده ساله عروسشون من سه ساله امدم و رسمی هستم باهاشون اون تو خونه مادرشوهرم صدتا مهمانم باشه ظرفارو خودش میشوره شده وظیفه انگار واسش خونه فامیلای شوهرمم میره همینطوریه میره کاراشون میکنه باهاش مثل خدمتکار رفتار میکنن بعد مادرشوهرم بهم تیکه مینداخت جلو فامیلا میگفت همه ظرفارو همیشه عروس بزرگم میشوره عروس کوچیکم هیچ واسم ظرف نمیشوره منم گفتم من وقتی میرم مهمانی میخوام مهمان باشم مادر عروس بزرگتون علاقه داره به کار خونه ولی و خستم از اینکارا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم وظیفه خودم میدونم جایی رفتم مهمونی کمک صاحب خونه ظرفا رو بشورم چون میدونم میزبان هم غذا پخته و خسته است گناه داره
به نظرم کار جاریتون درست تره
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️