2777
2789
عنوان

شوهر داشتن چقدر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 31 پست
پارتنر یا همون دوست پسر داشتن چه حسی داره ؟

اگه اون تو رو بیشتر دوست داشته باشه خیلی خوش میگذره

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه از مزایای دوس پسر برامون بگی به نظرم که همش جنگ و دعواس و بی توجهی🤣

مزایا😂😂😂😭😭

ببین اگه اون تو رو بیشتر دوست داشته باشه خیلی خوبه ولی اگه تو رابطه دختر عاشق تر باشه خیلی آسیب میبینه

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

اره راست میگی اما شوهرت بشه دیگه خیالت راحته مال خودته

پ این همه تاپیک میزنن مچ میگیرن چیه؟ هیچ قطعیتی وجود نداره ها

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

پ این همه تاپیک میزنن مچ میگیرن چیه؟ هیچ قطعیتی وجود نداره ها

اره درست میگی اما حداقل ترس اینکه بعد دعوا جواب پیامتو نده یا بلاکت کنه رو دیگه نداری شب میری خونه میبینیش😂

بعد یکی پیدا شه ک تو بیشتر دوسش داشته باشی چی اون ادم چی میشه؟

دیگه باید دعا کرد حستون دو طرفه باشه🥲

شاید اونم خوش بگذره 

اره درست میگی اما حداقل ترس اینکه بعد دعوا جواب پیامتو نده یا بلاکت کنه رو دیگه نداری شب میری خونه م ...

آخه وقتی به دست میاد دیگه اون لذت قبل رو نداره. خود دانی😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».