2777
2789

داداشمه 

سال‌هاست زیر بال پرشو گرفتمممم 

هیچی نداشت حتی پول تو جیبی 

خونه اجاره من کردم

خرج خونه من دادم 

مث مادر بودم براش 

لباسشو بشورم جم کن 

براش بپز بخوره 

پول تو جیبی بهش بده 

حالا دست بالش باز شده 

یکم پول دست مون بود برا خرید خونه شراکتی

دیدیم الان مناسب خرید خونه نیس 

هر چ داره من براش جم کردم تا ب جایی برسه 

خالا پول خرید خونه تو حساب من مونده بدون ذره ی سود

الان میگه ازت شکایت میکنمم 

رسید پرداخت دارم 

ب خداوندی خدا قصد نداشتم ذره ای برا خودم باشه 

فقط میدونم دستش باشه دو روزه نیس 

قصد دارم فردا بهش برگردونم و برا همیشه خواهر برادری مو تموم کنم و از خونه ام پرتش کنم 

اینم اضافه کنم من جا و زندگی بهش نداده بودم باید تو پارک می‌خوابید.....

امیدوارم هیچ وقت رابطه خواهر برادری تون خراب نشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آینده من وقتی داداشمو نمیشناختم خواهر بزرگم برا خواهر و داداشم دل میسوزوندم امسال متوجه شدم این جز خ ...

وقت گفت ازت شکایت میکنم 

پس تو ذهنش هست 

اینهمه زندگی رو ندید 

در برابر همه ازش دفاع کردم ک نتیجه ش شد این

بحث محبت ها و حمایت هایی که کردی جداست تو اونا رو برای دل خودت کردی داداشت قدر نشناس و بی تربیته درست ولی این مسأله رو دخالت نده به موضوع پولی که امانت داده دستت 

این دو تا موضوع مجزا هستن 

داداشت فکر می‌کنه داری براش تصمیم گیری می‌کنی رفتار نابالغ و ناپخته از خودش نشون داده  

به داداشت به این چشم نگاه نکن که من بهش محبت کردم اینطوری جوابم رو داد 

مسأله پول خونه رو مجزا حل کن و دیگه براش تصمیم گیری نکن 

دست حمایتت رو هم به کل از پشتش بردار و دیگه حمایت نکن

بذار خودش تجربه کنه حتی اگر زمین بخوره بذار تجربه کنه 

می‌دونم برات سخته این مسأله و برخوردش

می‌دونم حتی توی عالم خواهری ول کردنش هم برات سخته ولی باید داداشت این مسیر رو خودش تنهایی بیاد تجربه کنه بفهمه کی دوسته کی دشمن 

اینطوری توی روابطش هم به مرور سالم تر رفتار میکنه ، فکر اقتصادیش رو هم ارتقا میده 

قطع ارتباط نکن عزیزم حرفی هم نزن که بعداً پشیمون بشی ناراحتیت رو نشون بده ولی در حد قطع ارتباط نه ، فرصت بده به هر دو تاتون و فعلا بزرگوارانه رفتار کن 

امیدوارم رابطه تون خراب نشه عزیزم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بحث محبت ها و حمایت هایی که کردی جداست تو اونا رو برای دل خودت کردی داداشت قدر نشناس و بی تربیته درس ...

ممنونم بابت راهنمایی خوبت 

از سرشب همه ش گریه میکنم 

بدیش اینکه پول مشتری ک باید ب حساب خودش میزذن 

زده ب حساب من ک اگه مشکلی پیش بیاد فردا منو بگیرن 

با اینکه تاکید کردم بهش پول از خساب خودت ب حسابم بیاد 

امشب گفت من تعهدات مشتری انجام نمیدم تا از تو شکایت کنن 

فقط ب خاطر اینکه حساب من بوده 

این دلتو ب ذرد میاره 

ممنونم بابت راهنمایی خوبت از سرشب همه ش گریه میکنم بدیش اینکه پول مشتری ک باید ب حساب خودش میزذن زده ...

گلم کاری که فکر می‌کنی درسته رو انجام بده اگر فکر می‌کنی نیاز به تنبیه جدی داره این کار رو بکن 

همیشه گذشت کردن به معنی کار درست کردن نیست شاید لازم داره که اون روی قاطع تو رو هم ببینه 

در هر صورت دعا میکنم هر چی خیره پیش بیاد برات

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85