2777
2789

امروز رفتیم بیرو با بچه کوچیک. خیر سرم رفتیم شهربازی سرپوشیده. مجبور شدیم دو سه جا هی وایستیم هی کالسکه رو از صندوق عقب برداشتم هی گذاشتم. هی جمع کردم هی پهن کردم. کمرم نصف شد. بعد رفتیم شهربازی شوهرم رفت تو صندلی نشست و هی بچه رو بالا و پایین کردم هی بچه نق گریه بچم نزدیک دو سالشه. هی نشست هی بلند شد یعنی پدرمو دراورد بعد اقا واسه خودش نشسته بود رو صندلی بعد اومدیم خونه شوهرم گفت املت درست کن. بدو بدو رفتم شام درست کردم. بعد نشستم غذا دادم بچه و ... داستاناش. حالا بهش میگم یه کمکی میکردی پدرم دراومد یه کالسکه رو درمیاوردی. حالا شروع کرده به داد و بیداد اره من هر کاری میکنم تو نمیبینی و منت نزار و میخواستی بهم بگی. یعنی مقصر صد در صدم باشه هیچ وقت نمیگه من اشتباه کردم. خدایی الان من حق ندارم. تو رو خدا بگید

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️

من بودم دیگه دست به کاری نمیزدم آدم میشد

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک میخواستی خب میگفتی. نکه نگی بعد بیای غر بزنی علم غیب ک نداره

یعنی چی؟ مرد باید انقدر نفهم باشه. همچی و من باید بگم. مگه بچه کوچیکه

بخدا یه داستانی درست کرد شبونه. که بگه تو مقصری نه من.

دیگه دست به کاری نزن حالش جا بیاد

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

خوب مقصری دیگه. همون لحظه ازش بخواه. انتظار نداشته باش خودش بیاد. فک میکنه وظیفه توعه

یعنی عقل نداره نمیفهمه پدر من دراومده. 

ببین ما نمیتونیم حق رو ب کسی بدیم و مهم نیست حق با کی یوده اولا از همون اول از شوهرت کمک بخوا ن بعدا ازش گلایه کنی دوما سر این چیزای پیش پاافتاده اوقات خودتون رو تلخ نکن میدونم خسته شدی خودمم بچه کوچیک دارم گاهی پیش میاد این وضعیت ولی ب خوبی های همسرت فک کن و بگذر وگرنه بخوای با ذربین دنبال حق و حقیقت و من من باشی و...  زندگیت رو خراب میکنی

ببخشیدا اگ ی جاهای از حرفا تند بود ک بنظر خودم نبود امیدوارم کنارهم پایدار باشید❤

ببین ما نمیتونیم حق رو ب کسی بدیم و مهم نیست حق با کی یوده اولا از همون اول از شوهرت کمک بخوا ن بعدا ...

من خیلی با آرامش باهاش حرف زدم ولی شروع کرد به داستان درست گردن و دادو بیداد کردن