2777
2789
عنوان

قیمت طلا و گرونی

107 بازدید | 9 پست

گرمی ۹م 

آینده چی میشه 

بهتر میشه؟ 

به شوهرم میگم همه چیمون می‌فروختیم طلا میخریدیم الان سرمایمون حداقل سه برابر شده بود 

نمیدونیم چکار کنیم 

میگم همه چیمون بفروشیم بشه ۱۰م بزاریم بانک ماهی ۲۲۰م میده باهاش طلا و دلار بخریم ماهی ۲۰م بمونه واسه خرج خونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه ادم نمیدونه تا حتی هفته دیگه چی میشه نباید ریسک کرد

چندتا تیکه زمین و یه زیرزمین ۲۸۰متری که کارگاهش هست داریم 

ولی پول ثابت ماهانه نداریم تولید کننده میزبیلیارده و کاسبی داغون 

بنظرم همرو نقد کنیم بزاریم بانک ماهی ۲۰۰_۳۰۰بیاد اونو تبدیل به ملک یا طلا کنیم 

نمیدونم واقعا چیزی به ذهنم نمیاد 

دیگ شمااینو بگی ماچی بگیم با ماهی هفت هشت میلیون

مامان منم حقوق بازنشستگی ۱۴م میگیره ماهی ۴میگیره اجاره خونه و قسط و کلا ۴_۵م واسش میمونه 

ماهم همینیم دیشب شوهرم از مغازه یه بسته نون نسیه آورد یخچال خالیه مثلا یهو پول زیاد میاد یهو میبینی دوسه ماهه صدهزارتومنم تو کارتم نیست قسط وام ازدواج که ماهی دو سه تومنه اونو چندین ماهه نریخته ثابت نیست یهو پول زیاد میاد یهو میبینی چندین ماه نسیه وسایل میخره دیگه زیادی فشار اومده مشتری هام چک میدن همه هم از دم برگشت میخوره اسمش اینه ک مشتری میاد 

مامان منم حقوق بازنشستگی ۱۴م میگیره ماهی ۴میگیره اجاره خونه و قسط و کلا ۴_۵م واسش میمونه ماهم همینیم ...

درک میکنم خدا برکت بده ماهم هیچی تو خونه نداریم یه پیازداشتیم اونوسرخ کردم دخترم بخوره خودمم بالای سی میشم خدابزرگه