2777
2789
عنوان

رتبه م شده 2000 و خورده ای برای فرهنگیان پشت بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۰۰ که عالیه😐ن نمون پشت بنظرم

آخه برای انسانی شغل زیاد نیست 

فرهنگیانم دوست دارم 

ولی نمیدونم میکشم یا نه 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

میتونی انتخاب رشته کنی بری تربیت معلم یا تربیت مدرس رجایی

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

رتبه ات برای بقیه رشته ها خیلی خوبهفرهنگیان باید مجاز میشدی که،مصاحبه رد شدی؟

آره 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
میتونی انتخاب رشته کنی بری تربیت معلم یا تربیت مدرس رجایی

تربیت معلم دیگه نیست 

آزمون استخدامی هم می‌خوان بردارن 

اگه برم باید با فرهنگیان خدافظی کنم 

رتبت عالیه بمون سال دیگ قبول میشییه فرصت ب خودت بده که یه عمر حسرن نکشی بکشی اگ صدمو میذاشتم میشد

مرسی عزیزم چقدر حرفت دلگرم کننده بود 

همه میگن بمونی بدتر میشه میگم آخه من خوب نخوندم چرا بدتر شه