2777
2789
عنوان

رتبه م شده 2000 و خورده ای برای فرهنگیان پشت بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 51 پست
منم وضعیتم مثل توعه میمونم پشت

جدی؟!

شروع به خواندن کردی ؟

من هنوز مثل جنازه ام

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
ولش کن فرهنگیان و بابا انقد سختش کردن چس تومنم حقوق میدن انتظار رتبه پزشکی دارنوقتتو هدر نده

واقعا بی دلیل منو رد کردن جای سهمیه دارا باز بشه

آخه شغل نیست شهر ما اصلا روانشناسی که هیچی 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی؟!شروع به خواندن کردی ؟من هنوز مثل جنازه ام

انسانی ام رتبه ام سه هزار 

اولین سالی بود کنکور میدادم تست اصلاا کار نکردم دیگه امسال میخوام صدمو بزارم چون میدونم بعدا کلی حسرت میخورم که چرا ی بار دیگه تلاش نکردم 

نه والا نخوندم هنوز چون نمیدونستم قراره چ کنم از مهر شروع میکنم 

واقعا بی دلیل منو رد کردن جای سهمیه دارا باز بشهآخه شغل نیست شهر ما اصلا روانشناسی که هیچی

عزیزم منم خودم انسانیم امسال فقط یه نفر از مدرسمون برای فرهنگیان برداشتن که اونم سهمیه داشت 

خیلیا با درصدهای عالی و تراز بالا داشتیم که رد شدن واقعا انصاف نیست همه رو نا امید کردن

مرسی عزیزم چقدر حرفت دلگرم کننده بود همه میگن بمونی بدتر میشه میگم آخه من خوب نخوندم چرا بدتر شه

مگه اینایی ک میگن تورو میشناشن؟ مگه از توانایی تو خبر دارن؟

هر کاری ک میدونی ب صلاحته و درسته رو انجام بده و به هیچکس فکر نکن

چون رتبت خیلی خوب بوده مطمین باش امسال کارت راحت تره و تجرت بیشتره و قطعا دو رقمی میاری

تو کانال فرهنگیار عضو شو مخصوص انسانی هاست و عالیه مدیر چنلش اقای عابدیع من خودم تجربیم ولی برای اطلاع رسانی عضوشم و راضبم

انسانی ام رتبه ام سه هزار اولین سالی بود کنکور میدادم تست اصلاا کار نکردم دیگه امسال میخوام صدمو بزا ...

منم بیا سال دیگه همدیگه رو خبر کنیم 

عزیزم منم خودم انسانیم امسال فقط یه نفر از مدرسمون برای فرهنگیان برداشتن که اونم سهمیه داشت خیلیا با ...

واقعا انصاف نیست

با تمام وجود میفهممت

الهی عزیزممن خودم بخاطر فرهنگیان پشت موندم اگه قبول نشم خیلی بد میشه

منم عزیزم بیا تلاش کنیم یکسال دیگه به هم خبر بدیم 

مگه اینایی ک میگن تورو میشناشن؟ مگه از توانایی تو خبر دارن؟هر کاری ک میدونی ب صلاحته و درسته رو انجا ...

مرسی عزیزم خیلی خوشحالم کردی بهم امید دادی خدا هیچوقت ناامیدت نکنه

تاپیکتو ذخیره کردم اگه تو سایت باشم خبرت میکنم حتماا

منم درخواست دادم بهت خواستی قبول کن گمت نکنم عزیزم