2777
2789
عنوان

به نظرتون خانواده‌ی شوهرم رو باید شام دعوت کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 28 پست
اینم از سر خیر خواهی میگه زحمت میشه و ایناولی من واقعا اونجوری راحت ترم

اره دیگه بنده خدا بخاطر خودت میگه

با این وضعیتت 40 نفر مهمون خیلی زیاده

یکی دوتا ک نیستن

بازم برادر شوهر خوبی داری ک مراعاتت رو میکنه

مامان من بنده خدا باردار بود ماهای اخرشم بود 

عموم با زنشو بچه هاش میرفت شهرستان یا مسافرت ، برگشتنی ب مامانم زنگ میزد برنج گوشتتو بار بزار ما داریم میایم خونتون

مامانم با شکم پر برای اونا آشپزی میکرد 5 نفر هم بودن

اگر هم غذا برنج و گوشت نبود کلی غر میزد و بابامو پر میکرد

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه بنده خدا بخاطر خودت میگهبا این وضعیتت 40 نفر مهمون خیلی زیادهیکی دوتا ک نیستنبازم برادر شوه ...

چه آدم بی انصافی حالا عموت هیچی زن عموت باید بهتر درک میکرد شرایط مامانتو

نه واقعا خانواده‌ی همسرم اصلا اینجوری نیستن الان که ۷ و نیم ماهمه فقط یه بار خواهرشوهر واسه شام اومده که کلا خودش سر پا مونده یه بارم جاریم بعد از شام اومده که حتی اجازه نداده پذیرایی کنم من

حالا برعکس مامانم میومد خونمون واسه درست کردن تشک بچه و اینا انقدر به من میگفت اینو بیار اونو ببر و همش هم سر پا بودم واسه آماده کردن شام شبش از کمر درد خوابم نمیبرد

نیکی جان معلمی که گفتی برای شیمی گرفتی کی بود؟ دقیقا چیکار کرد که درصدت بالا رفت درس رو بهتر یاد گرفتی یا راه حل تستی سوالا؟

تاپیک رو بسته بود نتونستم همونجا بپرسم

نیکی جان معلمی که گفتی برای شیمی گرفتی کی بود؟ دقیقا چیکار کرد که درصدت بالا رفت درس رو بهتر یاد گرف ...

استاد حامد اسماعیلی

تو حل مسئله خیلی عالی بود الان نمیدونم کتابای کنکور در چه حد هستن ولی سال کنکور من شیمی آی کیو بین کتابای دیگه سطح بالایی داشت که خیلی راحت تست هاشو میزدم