2777
2789
عنوان

بیاین راجب این 👀حرف بزنیم👀

157 بازدید | 28 پست

بچهاااا😭😂

(حوصلم سر رفته🥸😂)

بیاین از کسی که دوسش دارین بگین کسی که باهاشین الان یا دارین نزدیک میشین به هم و فک میکنین اونم دوستتون داره یا کراشتون

کارایی که کرده حرفایی که زده و ایناااا🥲

باهم ذوق کنیم🫠 

❌(لطفا از جدایی و این چیزا نگین بیشتر دل آدم میگیره،ممنون🩷)

کسیو ندونست

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه توجه❌❌❌❌

یه کاربری به اسم ...۴۵نفس هست  بقیش  یادم  نیست  یه عکس بچه هست پروف اش ایشون می گفت  شوهرش لمسه ی طرف اش و مادر شوهرشم لمسه پدر شوهرشم کر و لاله  این تاپیک رو پاک کرده فیک خانم

الانم تاپیک زده بود تولد شوهرش بوده  شوهرش می خواست تو ماشین بهش تعرض کنه

بیشتر نی نی سایتی ها می شناسنش هدف اش تاپیک فیک و پر بازدیدی هست

هر چی میگم  یا دلیلی منطقی بگو تاپیک قفل می کنه  و منو نفرین می کنه

واسه تولدم سوپرایزم کرد یه ساعت برند خرید به هفته نرسیده تو روم نگاه کرد گفت حالم ازت بهم میخوره برو 

من موندم و زندگی که تکلیفش مشخص نیست

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

درسته که هر 10 دقیقه 6 دقیقه داریم یا هم دیگه رو می‌زنیم یا قهریم یا ناراحتیم ولی همدیگه رو با دنیا عوض نمیکنم. 

🙃🤍

من حتی تو 50 سالگی هم یادم نمیره چقد تو 16 سالگی دوسش داشتم 🦋☘️

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

ایشالا که همینطورهولی خیلی چسهباباش عاشق ماست😂نمیدونم نظر خودش چیه و کی میخوان کاری کنن😒😂سن خر شر ...

رفتاراش چجوریه باهات؟ حس میکنی خوشش میاد؟ 

ایشالا خیلی زوددد🫠😂