2777
2789

فقط نباید بزائی

بعدم بهش غذا بدی بزرگش کنی و منتظر شی بزرگ شه سرش منت بزاری که تب کردی بالا سرت بودم

اون بچه بدبختو از زندگی سیر کنی بخاطر اینکه مریض بوده

بچه های مردم رو بزنی تو سرش ولی اخلاق رفتار و فضای خونه ی کوفتی خودت رو نبینی

خودتو با مادر پدرای دیگه مقایسه کن لطفا

کاش خیلیا رو خدا بهشون وجدان میداد

واقعا هر ادمی لیاقت بچه دار شدن نداره هر کسی که میتونه زاد و ولد کنه !

حداقل بعدش انتظارات بیجا نداشته باشید اونم یکیه مثل شما اگه قراره در اینده موفق شه و فصای خونه و تربیت مهم نبود الان خودتون موفق بودید

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به قول خودت نمیفهمن 

باید یکی آگاهشون کنه ....

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

درسته  و منم نابود شدم سر این قضیه اما دنیا بیرحم تر از این حرفا هست و چاره ای نیست و فقط باید به خدا توکل کرد و تا جایی که میتونیم و از دستمون کاری برمیاد واسه خودمون انجام بدیم چون بچه ای که امیدی به پدر و مادرش نداره خیلی تنهاست ....

به این میگن تربیت به روش دهه سی و چهل ببخشید فقط میزاییدن و ششصد تا انتظار و توقع داشتن بدون اینکه امکاناتی برای اون بچه بدبخت فراهم کنن و منت و منت میزدن ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

درسته و منم نابود شدم سر این قضیه اما دنیا بیرحم تر از این حرفا هست و چاره ای نیست و فقط باید به خد ...

غصه خوردن سر این مسعله ن اون ها اگاه میشن ن زندگی ما فرق میکنه پس باید مثل بقیه مشکلات زندگی بپذیریمشون و زندگیمونو بکنیم

خدا تومن خرج زایمان و سیسمونی و هزاجور کوفت و زهرمار ولی یه قرون خرج روان خودت نمیکنی اخرم این بچه رو میکنی یکی عین خودت

یه ادم روان پریش عصبی ناامید افسرده تهشم میگی من زحمت کشیدم

غصه خوردن سر این مسعله ن اون ها اگاه میشن ن زندگی ما فرق میکنه پس باید مثل بقیه مشکلات زندگی بپذیریم ...

درست میگی

خیلی سعی کردم تغییر بدم ولی نشد

خواستم ارزش خودمو پیدا کنم بین این آدما

بیشتر نابود شدم